{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Europa er storfavoritt for klasseturer i VGS

general-friends-teens-social

Som en av Nordens ledende leverandører av studie- og klasseturer, gjennomførte vi i fjor en spørreundersøkelse blant videregående skoler i Norden. Undersøkelsen viser at det er svært populært med studie- og klasseturer i Europa for videregående skoler. Det er positivt å se at strengere krav til finansiering og regler ikke har gått utover reiselysten. Her kan du se noen av funnene fra undersøkelsen. 

Få et gratis tilbud på klassetur

Topp 5 destinasjoner i Europa

Det er ingen overraskelse at vi ser våre 5 mest populære destinasjoner for klasse- og studieturer kommer godt frem i undersøkelsen. Dette er byer med stort rom for mye faglig innhold og sosiale aktiviteter. Alle reisemålene byr i tillegg på flotte opplevelser hele året og er rimelige reisemål for store grupper. 

Barcelona

Lær om den spanske borgerkrigen og vandre langs koselige gater og gjennom livlige torg på vei fra den ene severdigheten til den andre. Barcelona er en herlig by, og blir dere slitne er det jo bare å ta en times avslapping på stranda! 

Krakow

Krakow er en by med sjel. Kombiner vandring gjennom byen for å utforske den godt bevarte arkitekturen som ble stående under Andre Verdenskrig og den interessante byhistorien med kule aktiviteter som badeland og Escape Room. 

Berlin

Berlin er en av de hippeste byene i Europa. Ikke rart at det er så populært å dra på klassetur hit! I tillegg til den urbane og kule atmosfæren byr Berlin på spennende historie, kultur, gatekunst og aktiviteter for skoleklasser.

 

 

Roma

Det sies at alle veier leder til Roma. Kanskje deres neste klassetur også går hit? Denne byen er et høydepunkt for læren om antikken, fantastisk arkitektur og deilig italiensk mat.

 

London

London er metropolen som aldri sover. Et multikulturelt miljø, historiske severdigheter, morsomme aktiviteter og ekte storbyopplevelser er det som gjør byen så populær for klasseturer.

Gjør det enkelt

Fly er definitivt den foretrukne reisemetoden blant de deltagende skolene i undersøkelsen. De fleste deltagerne svarer at de ønsker hjelp til bestilling av fly, overnatting og aktiviteter. Fordelen med å la oss ordne det praktiske, er at vi setter sammen en komplett pakke for klassen som skal på tur.

Vi skreddersyr en reise som dekker alle sine behov. Vår service ligger i kunnskapen om destinasjonene og mulighetene for faglig og sosialt opplegg – kunnskap som ikke kan Googles. Kontakt oss i den blå boksen for å motta et skreddersydd tilbud på deres neste klassetur!

Fly er populært for klasseturer i VGS

Finansiering, den største utfordringen?

Selv om reisegleden er der, møter mange skoler på en utfordring når det kommer til finansiering. Det er klare regler for innsamling av midler til slike aktiviteter, og skolen har ikke budsjett til å sende klasser på tur.

Vi opplever at finansiering er et problem for mange skoler, men heldigvis har vi en løsning som kan sørge for at hele klassen får bli med på tur!

Det er nemlig mulig å finansiere hele studieturen med dugnadsarbeid. Vi samarbeider med Dugnaden AS som har lang erfaring med å hjelpe skoleklasser, korps og andre større grupper på tur. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvilke løsninger som passer best for din klasse eller les mer om å tjene penger til klasseturer med dugnadsarbeid

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...