{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Planleggingsprosessen

Traveller Airport

Vi har lang erfaring med å sette sammen studieturer med fokus på godt faglig innhold. For å sikre størst mulig utbytte av turen er det en del ting som må på plass før avreise. Her er alt du trenger å vite!

Få et uforpliktende tilbud

Før dere bestiller reisen

Start tidlig
Sørg for å være ute i god tid når dere skal bestille studieturen, for å sikre dere de beste hotellene og flybillettene. De fleste flyselskaper åpner opp for salg av flybilletter ca. 11 mnd. før avreise og vi står klare til å bistå fra 

Personlig reisespesialist
Personlig kontakt er viktig for oss og vi bestreber derfor at dere skal ha kontakt med en og samme reisespesialist under hele prosessen. 

Etter at reisen er bestilt

Depositum
Med mindre annet er avtalt skal depositum og navneliste sendes inn senest 14 dager etter at dere har mottatt bestillingsbekreftelsen.

Navneliste
Det er viktig at navnene som er oppgitt i navnelisten stemmer nøyaktig overens med navnene som står i passene til de reisene. For å unngå misforståelser skal navnelisten skrives med maskinskrift. Det koster fra kr. 750,- å endre navnet på en flybillett og i enkelte tilfeller vil det overhode ikke være mulig å endre navnet på flybilletten.

Reiseforsikring
Det Europeiske helsetrygdekortet dekker kun opphold på offentlige sykehus i EØS-land (og Sveits), og dekker ikke tap av bagasje eller hjemtransport ved akutt sykdom. Vi vil derfor på det sterkeste anbefale at ALLE turdeltagerne har en gyldig reiseforsikring for hele turen. Spør oss om tilbud på reiseforsikring for grupper. 

Avbestillingsforsikring
For at avbestillingsforsikringen skal være gyldig må den innbetales senest sammen med innbetalingen av depositumet. Avbestillingsforsikringen gjelder dersom turen må avbestilles grunnet akutt sykdom hos den reisende selv eller hos nærmeste pårørende, ved framvisning av legeerklæring. Forsikringen dekker ikke avbestilling grunnet graviditet, overanstrengelse, psykiske sykdommer eller pga. forverring av eksisterende kroniske sykdommer. Se også §9 i våre generelle reisebetingelser.

Faglig program på studieturen
Vi anbefaler at faglige besøk og andre aktiviteter reserveres samtidig med flybilletter og overnatting, senest 12 uker før avreise. Dette for å sikre plasser på de aktuelle aktivitetene/besøkene og for at vi skal kunne få nok tid til å skreddersy programmet etter deres ønsker. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye spennende studiebesøk med høy faglig relevans på ulike destinasjoner. Spør oss om mulighetene for faglig opplegg på deres neste studietur! 

Hvis en deltager melder avbud
Dersom en deltager avbestiller inntil 2 mnd. før avreise belastes det innbetalte depositumet. Ved avbestilling eller endringer fra 2 mnd. før avreise, fram til 1 mnd. før avreise belastes med 50% av den totale prisen for reisen. Ved avbestilling 1 mnd. eller mindre før avreise gis det ingen refusjon.

Hvis en eller flere deltager ikke er norske statsborgere
Vi anbefaler at dere tar kontakt med respektive konsulat/ambassade i god tid før avreise for visumbestemmelser. Hvis dere har deltagere i gruppen som ikke er norske statsborgere, eller av andre grunner ikke oppfyller krav for innreise i landet, kan andre visumregler gjelde. Den enkelte reisende plikter selv å fremskaffe slike dokumenter som måtte være nødvendige og han plikter å tegne de forsikringer han måtte føle nødvendig. Skulle noen av deltakerne ikke ha de nødvendige papirer eller uteblir fra reisen, betraktes det som en avbestilling og reisens pris er tapt.

Underveis på reisen

Visste du at å booke fly og overnatting samlet gir flere rettigheter, dersom noe uventet skulle oppstå? Dersom det eller andre problemer oppstår på reisen, bør dere kontakte oss med det samme, slik at vi kan gjøre vårt beste for å hjelpe dere med å finne en løsning på problemet.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...