{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Greyhound | Australia

Greyhound Australia - Reis rundt i Australia med et Greyhound busspass
Få mer informasjon eller book nå!
Greyhound Australia - Reis rundt i Australia med et Greyhound busspass

Busspass fra Greyhound Australia er ideelt hvis du planlegger å backpacke rundt i Australia og ønsker rimelig og komfortabel transport. Med Greyhound Australia-bussene kan du komme deg så og si over alt i Australia da de stopper i nesten alle små byer og landsbyer (med vakre navn som "Woolgoolga" og "Coolangatta"), men selvfølgelig også i de store byene.

Spør oss om bussreiser med Greyhound

Du har sikkert hørt fantastiske historier om Australias korallrev, regnskoger, strender, naturskjønne kjøreruter, ikonisk dyreliv og øde "outback". Nå leter du etter den ideelle måten å reise til dem alle på. Stopp letingen; Greyhound Australia busspass tilbyr stor valgfrihet, og fleksibilitet til å utforske Australia akkurat som du selv ønsker.

Greyhound Whimit busspass(15 til 365 dager)

La hjertet ditt vandre og reiseplanene dine følge etter! Et Whimit-pass er det ultimate reisepasset som lar deg reise rundt på Australias mest omfattende bussnettverk - på hvilken som helst rute og i hvilken som helst retning under din valgte tidsperiode. Det er ingen andre reisealternativer i Australia som gir deg den fleksibiliteten som et Whimit-pass gir deg. Med over 250 stopp, både på og utenfor allfarvei, har du friheten til å gjøre så mye, dra så langt, og være så eventyrlig du vil. Det eneste du virkelig trenger å gjøre er å spørre deg selv er hvor mange dager du vil reise, og velge mellom:

 • 15 dagers Whimit Pass
 • 30 dagers Whimit Pass
 • 60 dagers Whimit Pass
 • 90 dagers Whimit Pass
 • 120 dagers Whimit Pass
 • 365 dagers Whimit Pass

Legg til et bedhopper pass

Opplev Australia samtidig som du har vissheten om at du har en seng å sove i når kvelden kommer. Med en av Greyhounds overnattingspakker har du et stort utvalg av hosteller å velge mellom. Greyhound samarbeider med en av de beste hostell-kjedene i Australia og kombinert med et Whimit Pass har du den perfekte reisepakken for backpacking i Australia. Denne overnattingspakken gir deg den ultimate friheten, uansett hvor i Australia du skal og hvor lenge du planlegger å reise. 

Greyhound Hop-On/Hop-Off busspass

Greyhound Australias Hop-On/Hop-Off busskort sparer deg tiden og arbeidet med å planlegge ferien til punkt og prikke. Bare velg en rute som utgangspunkt, og hopp av og på bussene som går langs den ruten. Du har være på reisefot i opptil 90 dager, og tilbringe så lang tid som du vil på hvert av stedene du stopper innenfor de 90 dagene. Alle hop on/hop off rutene går mellom to ikoniske Aussie-destinasjoner, og gir deg muligheten til å utforske mindre kjente byer og steder utenfor allfarvei. Ikke bekymre deg hvis du ikke er sikker på når du skal reise videre eller hvor lang tid du vil bruke på hvert sted. Med daglige avganger kan du hoppe tilbake på en av bussene når du er klar (ingen backtracking). Bare velg ditt utgangspunkt og la eventyret begynne.

Alle Hop-On/Hop-Off billettene er gyldige i 90 dager, og kun i en retning:

 • Sydney <-> Cairns Hop On/Hop Off busspass
 • Brisbane <-> Cairns Hop On/Hop Off busspass
 • Melbourne <-> Cairns Hop On/Hop Off busspass
 • Melbourne <-> Brisbane Hop On/Hop Off busspass
 • Sydney <-> Brisbane Hop On/Hop Off busspass
Mer info

Greyhound Australia rutenettverk

Greyhound Australia rutenettverk

Busskort og billettyper

Velg mellom et Whimit billett (valg av 15-365 dager) ELLER Hop-On/Hop-Off billett (90 dagers gyldighet).

Overnattingspakker er også tilgjengelig.

Komfort

Greyhound Australia tilbyr en stor flåte av kvalitetsbusser med sikkerhet og komfort i tankene. Bussene er bygget med alt en moderne reisende ønsker, inkludert nedleggbare skinnseter, sikkerhetsbelter, klimaanlegg og store bagasjerom. Det er også gratis WiFi ombord.

Gyldig fra 15 til 365 dager

Whimit passene fra Greyhound Australia er tilgjengelige med gyldighet i henholdsvis 15, 30, 60, 90, 120 og 365 dager.

Hop-On/Hop-Off billettene er gyldige i 90 dager.

Greyhounds busskapteiner

På hver Greyhound-buss finner du en erfaren og profesjonell busskaptein (bussjåfør) som har som oppgave å sikre at du kommer til destinasjonen din trygt og i tide - hver gang! Hver busskaptein er nøye utvalgt og er opplært basert på de høyeste sikkerhetsstandarder og retningslinjer. De er også opplært til å kjøre i alle forhold, og må gjennomgå jevnlige obligatoriske medisinske og kjøreevne-undersøkelser. Så len deg tilbake, slapp av og vite at din Greyhound-busskaptein vil sikre at du kommer frem i tide.

Sikkerhet på bussen

Passasjerenes sikkerhet og velvære er av største viktighet, og derfor investerte Greyhound i 2014 i helt nye busser som hadde høy kvalitet og sikkerhetsstandard. Vedlikeholdt av ingeniører som følger en streng tidsplan for jevnlige tjenester og sjekker, kan du være trygg på at Greyhound-bussene er veisikre til enhver tid.

Bussfunksjoner: ABS og motorbremser, trekkraftkontroll, sikkerhetsbelter på alle seter, sporingsevne, RTA 134 (innesperringsvern) dørsystem, satellittsporing, førstehjelpsrekvisita, brannslukningsapparat, Bridgestone dekk og kameraer ombord.

Overnatting

Hvis du planlegger en reise rundt i Australia med Greyhound og ønsker overnatting som er både av god kvalitet, ungdommerlig og budsjettvennlig, kommer du til å elske overnattingspakken. Vi samarbeider med en av de største leverandørene av rimelig overnatting i Australia, med et stort nettverk av hosteller rundt om i Australia. Med høye standarder, og rene og praktiske vandrehjem i landet er du trygg på å finne passende overnatting når du reiser med Greyhound. Hos oss kan du kjøpe en 10 dagers overnattingspakke sammen med et 30-dagers busskort.

WiFi ombord

Greyhound Australia-busser er bygget med alt en moderne reisende ønsker - USB-ladere på hvert sete og selvfølgelig gratis WiFi-tilkobling.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...