{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bamba Experience | Mellom-Amerika

Bamba Experience | Mellom-Amerika
Få mer informasjon eller book nå!
Bamba Experience | Mellom-Amerika

Reis langs ruten til mayaene eller inkaene - men med buss! Med Bamba Experience Hop-On/Hop-Off busspass kan du enkelt reise gjennom Mellom-Amerika på en komfortabel og fleksibel måte. Passene er også rimelige. Perfekt for backpackere!

Snakk med oss om Bamba Experience

Reis med andre backpackere til de kuleste destinasjonene i Mellom-Amerika. Som du kan se på rutekartet, vil du ikke gå glipp av noe! Du reiser med den høyeste kvalitet av offentlig transport i Mellom-Amerika. Du kan endre ruten og reisedatoer så ofte du vil - dette kan gjøres online. Du bestemmer selv reiseruten din og du kan reise i ditt eget tempo. Bamba Experience er perfekt for backpackere, og du vil lett bli kjent med andre unge reisende underveis.

Mer info

Bamba Experience rutenettverk i Mexico og Mellom-Amerika

Bamba Experience rutenettverk i Mexico og Mellom-Amerika

Inkludert

Avhengig av Bamba-ruten eller aktiviteten, vil billetten inkludere transport med buss, båt, tog, fly, bil, sykkel, kano eller til fots. Hver billett tilbyr unike inkluderte opplevelser, slik at du kan skape uforglemmelige minner underveis på reisen din.

Likesinnede reisende med Bamba

De fleste av Bambas billetter og ruter imøtekommer den eventyrlystne og selvstendige reisende. Faktisk ankommer mange reisende alene, og de opplever raskt at de lett møter likesinnede underveis på overnattingsteder, underveis i transporten eller på aktivitetene.

Selvstendig reise

Bambas Hop-on/Hop-off busspass regnes for å være en selvstendig måte å reise på. Det er ingen turleder å følge, kun lokale guider ved hver av de inkluderte opplevelsene. Du kommer til å reise på egen hånd og i ditt eget tempo - noen ganger med offentlig transport eller i private busser. Du kommer ikke til å reise sammen med andre i form av en gruppereise som mange andre bussreise-selskaper gjør, men du vil likevel ha sjansen til å møte mange likesinnede reisende underveis på vandrerhjem, aktivteter og på bussene.

Transportmuligheter

På denne reisen vil du kunne benytte mange forskjellige typer transportmidler, og du kan fort finne deg selv sittende ved siden av en lokal på en offentlig buss, eller reise med en flybuss, en motorisert kano, eller traske til fots - mulighetene er uendelige! Uansett transportmiddel, kan du være sikker på at det vil være en minneverdig opplevelse å komme seg fra et punkt til det neste.

Bamba Happiness Team

Transporten din vil være forhåndsbestilt og turen inkluderer opplevelser og aktiviteter, resten vil være opp til deg. Bamba Happiness Team vil alltid være der for å hjelpe deg og svare på spørsmål du måtte ha før, under og etter turen.

Håndplukket opplevelser og aktiviteter

Hop-on/Hop-off billetten inkluderer all transport, i tillegg til håndplukkede opplevelser langs en bestemt rute som du selv velger. Overnatting er ikke inkludert, noe som gir deg friheten til å velge selv hvor du vil tilbringe natten og hvor lenge du vil være der. Utnytt fleksibiliteten til å gjøre endringer i planen gjennom reisen din. Alt du trenger å gjøre er å fortelle Bamba når du er klar til å dra videre til din neste destinasjon, så vil Bamba Happiness Team vil ta seg av resten!

Hvor kan du overnatte i Mellom-Amerika?

På Bambas Hop-On/Hop-Off billetter er overnatting ikke inkludert, men Bamba vil gi deg en liste over anbefalte overnattingsmuligheter ved hvert reisemål, slik at du selv kan velge hvor du vil bo og samtidig vite at det er et trygt sted å bli værende natten over.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...