{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Peru Hop | Peru & Bolivia

Besøk Lake Titicaca med et Peru Hop busspass
Få mer informasjon eller book nå!
Besøk Arequipa med et Peru Hop busspass

Fra Lima til Cusco og/eller La Paz - stopp innom alle de severdighetene du vil få med deg. Lake Titicaca, Altiplano og Arequipa - du kan stoppe innom alle sammen! Med Peru Hop-bussbillettene kan du enkelt reise rundt både Peru og Bolivia med Hop-On Hop-Off-billett. Du får masse fleksibilitet til en lav pris, perfekt for backpackere!

  • Med Peru Hop trenger du bare én bussbillett som dekker alle bussreisene dine – ingen grunn til å undersøke lokale bussbilletter og ruter!
  • Du blir hentet på hotellet/hostelet ditt eller et nærliggende samlingspunkt (for deg som har booket en Airbnb).
  • Hopp av bussen når som helst du vil, det er mange stopp langs ruten ved alle de store severdighetene og til og med noen skjulte perler som du normalt sett ville ha kjørt forbi.
  • Peru Hop-bussene kjører hver eneste dag, så du er fleksibel i forhold til når du vil reise. Det er ingen tidsbegrensning, du kan gjøre det så raskt eller langsomt som du vil (vi foreslår langsomt!).
  • Hver av bussene har en guide som du kan stille alle spørsmålene dine til og du får alltid noen ekstra tips og triks også.
  • Møt backpackere fra hele verden. Det er enkelt å finne nye venner og reisepartnere mens du er på bussen.
  • Det er trygt og praktisk! For de som ikke snakker spansk, er det ikke alltid lett å finne veien rundt i latinamerikanske land.
Mer info

Peru Hop bussnettverket i Peru og Bolivia

Peru Hop bussnettverket i Peru og Bolivia lar deg enkelt få med deg alle høydepunktene langs veien

Inkluderer

Busspasset er alltid inkludert i prisen i tillegg til pick-up/drop-off på hostellet/hotellet ditt. Du får en engelsktalende sjåfør som gjør det litt lettere for deg som ikke snakker spansk. Peru Hop tilbyr også rabatter på noen utvalgte turer og restauranter langs veien.

Møt andre likesinnede backpackere

De som reiser med Peru Hop  er som regel unge backpackere som deg selv. Vil du reise på egenhånd, på en spennende men også sikker måte? Ja, da er busspassene fra Peru Hop noe for deg! Opplev Peru og Bolivia med andre unge folk og møt masse nye bekjentskaper langs veien.

Reis på egenhånd

Reis på egenhånd med et Peru Hop busspass! Du slipper guidene med det røde flagget som viser deg hvor du skal gå - her får du kun transporten og gode råd til hvor du bør ta turen og hvor du bør stoppe underveis. Du kan legge ut på din egen reise eller "team up" med de andre på bussen eller de du traff på hostellet kvelden før.

Stopp ved høydepunkter & skjulte perler

Du komme rikke til å gå glipp av hverken høydepunktene eller de skjuolte perlene på en tur med Peru Hop - men vhvis du får lyst til å se noe igjen eller kanskje du sovnet litt under bussturen? Da er det bare å ta turen tilbake igjen med bussen og få utnyttet billetten din til det fulleste. Peru Hop bussene stopper i alle store byer, tettsteder og landsbyer, så du kommer til å få med deg alt Peru har å tilby av natur og kultur. Du trenger ikke legge store planer på forhånd, bare hopp på bussen og oppdag Peru & Bolivia i ditt eget tempo.

Komfort & sikkerhet

Det er mange lokale busser som kjører på kryss og tvers av Peru & Bolivia, men det kan være en smule overveldene å skulle finne ut av timetabellen på disse bussene - spesielt om du ikke nsakker spansk. Peru Hop gjør det så enkelt som mulig for deg, med pick-up /drop off på hostellet/htellet ditt, engelsktalende sjåfører og bussguider som forteller deg hvor du bør dra/stoppe. Det er daglige avganger, så du trenger bare å lene deg tilbake og nyte turen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...