{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kiwi Experience | New Zealand

Kiwi Experience New Zealand - busspass på New Zealand
Få mer informasjon eller book nå!
Kiwi Experience New Zealand - busspass på New Zealand

KIWI Experience er perfekt hvis du vil utforske New Zealand. Velg mellom 25 forskjellige busspass og besøk alle de beste stedene på New Zealand. Bussene kjører etter et hop-on/hop-off prinsipp, slik at du kan selv bestemme tempoet på reisen. Dessuten vil du ikke finne disse busspassene billigere noen andre steder.

Kiwis hop-on/hop-off reiser kobler deg til de beste destinasjonene over hele New Zealand, så vel som de hemmelige stedene som ikke finner på google.

Spør oss om Kiwi Experiences

Etter å ha skaffet deg ditt KIWI Experience busspass har du 12 måneder på deg til å starte reisen. Fra den første turen med en av de grønne KIWI Experience-bussene, er passet ditt gyldig i 12 måneder. Minimumsalderen for å delta på en KIWI Experience er 18 år, men selv om det ikke er noen øvre aldersgrense, er majoriteten som reiser på bussene unge mennesker.

Finne riktig match for deg

Kiwi Experience har et solid utvalg av busspass som passer de fleste reisende. Når du skal velge et pass hjelper det å vite hvor lenge du planlegger å være på New Zealand. Planlegger du å reise rundt på bare nord-øya? Sør-øya? Eller begge to? Vi vet at det kan være overveldende å ta denne beslutningen på egen hånd, så ta kontakt med en av våre reisespesialister hvis du trenger råd og tips.

Sett av nok tid

Hvis du ser på Kiwis busspass, vil du sannsynligvis også legge merke til at det står oppført "Minimum reisetid" på de. Det er en flott måte å få et inntrykk av hvor lang tid det tar å fullføre ruten. Men ikke glem at disse billettene er Hop-on/Hop-off billetter, som du kan utnytte på en god måte. Det er mange steder underveis på rutene vi vil anbefale å bli værende mer enn en natt - som Rotorua, Wellington og Abel Tasman. Pass på at du setter av noen ekstra dager til å være spontan på reisen, slik at du kan velge å bli værende på et sted litt lenger, eller hoppe av på en destinasjon du egentlig ikke hadde tenkt å stoppe på. Du vet jo aldri hvem du møter på underveis, ikke sant?

Legg en god plan

New Zealand er et veldig populært reisemål og over sommeren er det fullt kjør. Så hvis du vil være sikker på å få oppleve alle de tingene du har notert deg på listen din av ting man kan gjøre på New Zealand, så gjelder det å legge en god plan på forhånd. Dette er desto viktigere hvis du ikke har mye fleksibilitet eller tid til rådighet. Ta kontakt med våre reisespesialister som vi hjelpe deg med å sette sammen en egen reiseplan for deg. 

Lytt til guiden din

Guidene er der for å hjelpe deg med å ha en uforglemmelig tur, så ikke vær redd for å stille dem spørsmål. Det er de som kjenner landet og kulturen bedre enn noen andre, så det gjelder å lytte til de! Du kommer garantert til å ha utbytte av det.

Ikke glem hvor du er

Kiwi Experience vil ta deg med til fjorder, isbreer, vulkaner, fosser, to UNESCOs verdensarvsteder, Tongariro nasjonalpark og Te Wahipounamu. Ta selvfølgelig så mange bilder du vil, men husk bare å glede deg over de fantastiske omgivelsene du har rundt deg. Sørg for å legge vekk mobilen og kameraet innimellom og bare vær tilstede i øyeblikket!

Mer info

Kiwi Experience rutenettverk

Kiwi Experience rutenettverk

Hva er inkludert i prisen

 • Komfortabel og moderne busstransport
 • Informativ og underholdende guiding på bussen
 • Hjelp med å bestille aktiviteter og overnatting underveis
 • Eksklusive rabatter på aktiviteter
 • Gåturer med fantastiske fotomuligheter
 • Tilgang til Kiwi-appen

Fordeler

 • Livslange vennskap
 • Guider
 • Frihet til å utforske
 • Se og gjør mer
 • Unike opplevelser
 • Hjelp med overnatting
 • Moderne bussflåte
 • Passer bra for de som reiser alene
 • Perfekt for deg som aldri bli lei av nye opplevelser

Slik fungerer det: 1. Velg et busspass og tilpass ditt eventyr

For å gjøre det lettere å velge riktig Kiwi busspass, bestem deg først for hva du vil huke av på bucketlisten din, og hvor lenge du vil reise. Det er så mange måter å oppleve New Zealand på, så vi vil gjerne at du velger den som er riktig for deg. Ta kontakt med en av våre reisespesialister så begynner vi planleggingen av reisen din sammen i dag!

Slik fungerer det: 2. Book din avreisedag og hopp på bussen

Når du har bestemt deg for reiseruten din, kan du fortelle oss når du vil starte turen og deretter reise til New Zealand for å klatre ombord på den grønne bussen på det avtalte hentestedet. Her vil du møte reisegruppen som består av andre reiseglade mennesker fra hele kloden. Sjekk de planlagte pickup-stedene og rutetabellene i den gratis Kiwi Experience-mobilappen.

Slik fungerer det: 3. Møt din Kiwi-guide og få hjelp med å bestille overnatting

Med massevis av lokal innsikt og lidenskap for New Zealand, vil Kiwis sjåfør og guide hjelpe deg å finne en varm seng for natten. De vil også dele sine beste tips til hvor du kan få en kald drink, og en god matbit. Du vil ha en seng forbeholdt deg den første natten på hver av Kiwi Experience overnattingstopp. På noen steder vil du også ha muligheten til å unne deg et oppgradert rom. Du bestiller rom hos sjåførguiden din dag for dag.

Slik fungerer det: 4 - Bestill aktiviteter og opplevelser

Kiwi Hop On/Hop Off rutenettverk over New Zealand gir deg muligheten til å forhåndsplanlegge alle dine stopp, men også friheten til å være spontan og endre planen din så ofte som du vil. Sjåførguiden vil kunne hjelpe deg med å forhåndsbestille aktiviteter og opplevelser underveis på reisen på de stedene dere stopper. Lettere blir det ikke!

Slik fungerer det: 5. Last ned Kiwi Experience appen til din mobil

Kiwi-appen er tilgjengelig på App Store og Google Play og er den ultimate guiden til din Kiwi-opplevelse på New Zealand. Det er den perfekte måten å planlegge turen din på mens du er på reisefot og vil komme godt med når du er i NZ. Last den ned før du hopper ombord på den grønne bussen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...