{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Stray | New Zealand

Stray bussreiser og busspass på New Zealand
Få mer informasjon eller book nå!
Stray bussreiser og busspass på New Zealand

Bli med på en av de mest populære backpacker-reisene i New Zealand, og dra fra den ene unike og ikoniske destinasjonen til den neste. Rutene er nøye utvalgt og inkluderer alt som er vilt og fantastisk med New Zealand. Bussguiden din vil hjelpe deg med alt du trenger underveis, inkludert overnatting og kule aktiviteter. Så det eneste du behøver å fokusere på er å ha det så morsomt som overhode mulig!

Spør oss om Stray New Zealand

Stray har mange busspass å velge mellom på New Zealand! Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, kan du lese videre ...

Stray har et stort rutenettverk som løkker seg rundt New Zealand. Hvis du vil kan du gå for den fulle pakken "Everywhere pass" som vil være det ultimate busspasset for en altomfattende reise på New Zealand. Alle andre busspass er enkelt forklart en forkortet versjon av "Everywhere-passet" og passer for deg som ikke har tid til å gjennomføre den komplette ruten.

Hvor lang tid har du til rådighet?

 • Hvis du har mindre enn to uker, anbefaler vi at du velger å reise enten på Sørøya eller Nordøya - du kan alltids komme tilbake!
 • Hvis du har 3 - 4 uker, bør du prøve å se så mye du kan med "Short Max Pass", Strays kortere rundreise-pass. Alternativt kan du gå for ruten Auckland - Christchurch med Strays "Short Moe Pass".
 • Har du mer tid? Da bør du gjøre alt! Hvis du er på New Zealand i løpet av oktober - april, velger du "Everywhere Pass". Hvis du reiser mellom mai - september, velger du "Maximus Pass" da noen deler av ruten på Everywhere-passet kun er åpne sommerperioden (dvs. New Zealandsk sommer: oktober-april).
Mer info

Strays rutenettverk på New Zealand

Strays rutenettverk på New Zealand

Hvorfor reise med Stray på New Zealand?

 • Reis utenfor allfarvei: Med Stray reiser du utenfor allfarvei på New Zealand, og får oppleve steder og aktiviteter som ganske enkelt vil imponere deg.
 • Se og gjør mer: Vanlige bussruter tar deg direkte fra A til B, men med Stray prioriteres det kule stopp og aktiviteter underveis på reisen til neste destinasjon.
 • Skreddersy reisen din: Et Freestyle-busspass gir deg fleksibiliteten til å skreddersy turen din. Du velger selv hvilken del av ruten du vil reise, hvor du vil stoppe, og hvor lenge du vil reise.
 • Ingen bekymringer: Stray er den stressfrie måten å reise rundt New Zealand på. Du trenger verken å kjøre, navigere, finne ut hvor du skal hen eller hvor du skal stoppe. Du kan bare slappe av og la Stray ta deg med på en uforglemmelig reise!

Hvordan fungerer et Stray Busspass?

 • Velg ditt Freestyle busspass
 • Dra avsted på den reiseruten du har valgt og bruk så lang tid som du selv ønsker
 • Hopp av bussen der du vil, og bli så lenge på det stedet som du vil. Du kan til og med kombinere reisen din med en Working Holiday på New Zealand!
 • Hopp tilbake på bussen ved å reservere en plass via Stray Mate-appen som er tilgjengelig i både App Store og Google Play.

Så enkelt er det! Stray-bussene kjører flere ganger i uken, som gir deg stor fleksibilitet i forhold til når og hvor du vil hoppe av bussen. Hvis du har dårlig tid trenger du aldri å "hoppe av" bussen. Du kan også velge å reise din valgte rute i løpet av de anbefalte antall dager (minimumsdager). Du vil fremdeles kunne glede deg over enestående opplevelser og unike attraksjoner på New Zealand, dog med mindre tid til å utforske reisemålene på egenhånd. Merk at også med minimumsdagene er det inkludert noen få dager uten reising for å tillate litt pusterom mellom inntrykkene og all reisingen.

 

Strays bussguider

Ombord på hver Stray-buss finner du en fantastisk sjåførguide, som har lokalkjennskap og uvurderlig kunnskap om New Zealand. Bare ved å sitte på bussen og lytte til guiden din kommer du til å lære masse kult om New Zealand og landets kultur! Dessuten er disse guidene veldig festlige, så det vil være veldig underholdene også! Reisende som har deltatt på en bussreise med Stray fremhever alltid guidene som en av de beste tingene med hele reisen! Guidene vil dessuten hjelpe deg med å bestille overnatting og aktiviteter underveis.

Reis komfortabelt

Du reiser komfortabelt med Strays moderne bussflåte. Det anbefales å reservere plasser på forhånd i høysesongen (november til mars). Underveis på ruten stopper Stray for å gi deg fantastiske opplevelser som du ellers ikke ville ha visst om. Det kan f.eks være et vakkert fossefall, en kort og naturskjønn spasertur, smaking av en lokal matrett, eller en nydelig utsikt!

Overnatting

Overnatting er ikke inkludert i billettprisen, men på hvert av Strays overnattingstopp langs ruten har du en seng reservert til deg, så du trenger ikke å bekymre deg for om du har et sted å sove når du reiser med Stray! Bare bestill gjennom Stray Mate-appen og betal for overnattingen ved bestilling. Strays foretrukne innkvartering er hytter og vandrerhjem. Bussen henter deg og setter deg av ved Strays utvalgte overnattingssteder.

Aktiviteter

Aktiviteter er ikke inkludert i billetten, men bussguiden din kommert til å forteller deg om de beste tingene å gjøre på hver destinasjon dere kommer til. Husk at hvis du forhåndsbestiller aktiviteter via Stray Mate-appen får du rabatterte priser. Ved at du selv skal bestille aktivitetene du vil gjøre, har du også friheten til å selv velge hva du vil delta på og ikke, og dermed kun bruke penger på det du har lyst til å gjøre.

Busspass gyldig i 12 måneder

Strays Freestyle-busspass er gyldig i 12 måneder fra du kjøper det. Når din reise starter har du deretter nye 12 måneder på å fullføre reisen. Du kan reise de fleste områdene flere ganger med ditt busspass så lenge det er innenfor de 12 månedene. Merk: Alle rutesektorene nord for Auckland, i tillegg til ruten Christchurch - Greymouth, og Rotorua - Auckland er ikke tilgjengelige for å reise mer enn en gang på ett busspass. Hvis du skal reise flere ganger på en strekning må dette reserveres gjennom Strays booking team.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...