{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Baz Bus Sør-Afrika

Baz Bus Sør-Afrika
Få mer informasjon eller book nå!
Baz Bus Sør-Afrika

Baz Bus er det populære Hop-On Hop-Off busspasset for backpackere i Sør-Afrika. Konseptet er ganske enkelt: skaff deg busspasset på forhånd og hopp av og på så ofte du vil langs ruten. Det er 14 stopp langs Garden Route mellom Cape Town og Port Elizabeth og 14 flere stopp hvis du bestemmer deg for å fortsette helt opp til Johannesburg!

Med et busspass fra Baz Bus blir du hentet og levert rett ved døren til hostellet ditt. Det finnes to forskjellige pass. Det er et Baz Bus Hop-On Hop-Off pass i én retning med 12 måneders gyldighet (du kan betale ekstra for en tur-retur billett) ELLER Baz Bus Travel Pass i hvilken som helst retning som er tidsbegrenset (flere alternativer tilgjengelige).

Med Baz Bus reiser du sammen med andre unge folk i en avslappet atmosfære. Det er et veldig fint alternativ for å komme rundt i Sør-Afrika på en fleksibel måte, uten å kjøre leiebil selv. Ikke bare møter du masse hyggelige folk, men det er også veldig trygt!

Hop-On Hop-Off Billett

Kjøp en billett til din endelige destinasjon og hopp av og på så ofte du vil langs ruten. Du blir hentet og levert ved døren der du skal overnatte. Det er over 200 steder å velge mellom (hostel, gjestehus, lodger og hoteller) og mer enn 40 byer, tettsteder eller landsbyer å besøke. Med standardbilletten kan du reise i én retning, men hvis du også ønsker å reise tilbake, kan du velge en tur-retur billett. Hop-On Hop-Off billetten er gyldig i 12 måneder!

  • Cape Town < - > Johannesburg
  • Cape Town < - > Durban
  • Cape Town < - > Port Elizabeth

Reisepass

Kjøp én billett og hopp av og på så ofte du vil i den tidsperioden du velger. Du kan reise i hvilken som helst retning du ønsker. Du blir hentet og levert ved døren der du skal overnette. Reisepasset ditt starter på den første dagen av reisen din uansett tidspunkt du starter reisen og du kan velge mellom:

  • 8 dagers billett
  • 14 dagers billett
  • 21 dagers billett
Mer info

Baz Bus rutenettverk i Sør-Afrika

Baz Bus rutenettverk i Sør-Afrika

Fleksibilitet

Opplev Sør-Afrika i ditt eget tempo! Du trenger ikke være på en "tight schedule". Du bestemmer selv når og hvor du skal dra og hvor lenge du skal bli.

Sosialt

Møt masse nye folk langs veien på en roadtrip i Sør-Afrika. dra på en episk reise sammen.

Enkelhet

Du blir plukket opp og sluppet av der du skal overnatte. Du får muligheten til å besøke steder utenfor allfarvei. Private shuttlebusser tar deg til din Baz Bus og videre til steder utenfor allfarvei (her kan kan det forekomme en serviceavgift).

Sikkerhet

Du trenger ikke å tenkte på det å skulle finne veien selv, kjøre deg vill i et fremmed land midt på natten eller å måtte dra med deg tung bagasje rundt omkring.

Informasjon ombord

Ombord i Baz Bussen får du informasjon om hva som er hot eller not langs veien i Sør-Afrika, hvor du bør dra og hvem du bør dra med.

Flere grunner til å reise med Baz Bus

Spar masse penger på bensin! Å reise med buss er også en fin måte å redusere fotavtrykket ditt på. Du trenger ikke bekymre deg for å ta en drink til lunsj eller å feste til sent på natten - du slipper å kjøre! Bare sett deg tilbake og nyt turen langs veiene i Sør-Afrika.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...