{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

4x4 MSE campervan | Britz

4x4 MSE campervan - Afrika
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
4x4 MSE campervan - Afrika

Denne campervanen er perfekt for alle type road trips i Sør-Afrika, Namibia og Botswana. 4x4 MSE Nissan er et kompakt og lettkjørt kjøretøy som passer for gode opplevelser i de sørlige områdene i Afrika.

Denne 4x4 campingvognen er egnet for to personer og er utstyrt med ett telt på taket. Bagasjerommet har nok plass til bagasjen og inkluderer også et lite kjøkken.

Denne typen 4x4 campervan er for folk som liker camping og en litt spartansk livsstil, og som ikke trenger mye plass og fasiliteter ombord.

Mer info

Inkludert

 • Taktelt
 • Puter, soveposer og håndklær
 • Luftkompressor
 • Kjøleskap
 • Gasskomfyr
 • Gass (4,5 kg)
 • Kjøkkenutstyr (bestikk, tallerkener, stekepanner, kjeler, m.m)
 • Vanntank
 • Nødassistanse 08:00 - 22:00
 • Reservedekk

Campervanen inneholder

 • ABS bremser og airbags
 • Servostyring og sentrallås
 • Aircondition
 • Radio og CD spiller

Tips til kjøring i Afrika

Bruk sunn fornuft når du kjører i Afrika. Kjør aldri om natten og kjør alltid på veier som er egnet for din bobil eller campervan. Kjør alltid avsted om morgenen og sørg for at du ankommer destinasjonen om ettermiddagen. Ikke stol på kjøretidene du finner på Google. Når du kjører i landlige områder og bensinnåla peker på halv tank eller mindre, må du alltid stoppe og fylle opp - det kan være langt til neste bensinstasjon! Tålmodighet og forståelse vil gjøre livet ditt lettere i denne delen av verden.

Matlaging

I den bakre delen av campervanen finner du kjøkkenet, ved siden av campingstolene og det tilhørende bordet. Kjøkkenet er utstyrt med et kjøleskap, kjøkkenutstyr og en gassflaske med komfyrplate. Du har med andre ord alt du trenger for å lage dine måltider i campervanen!

Soving

På taket av campervanen finner du det sammenleggbare dobbeltteltet. Soveplassen i teltet har en lengde på 2,10 meter slik at du kan ligge komfortabelt selv om du er en lang nordmann. Sengen er 1,20 m bred, fin og koselig! Soveposer, puter og håndklær er inkludert.

Oppbevaringsplass til dine eiendeler finner du bak i campervanen ved kjøkkenet.

Motor og drivstoff

Denne 4x4 MSE Nissan campervan har manuell giring og en 2,5 liter diesel motor, med 140 liter drivstofftank. Denne campervanen er enkel å manøvrere da den minner mye om en alminnelig bil.

Utleiestasjoner i Afrika

4x4 MSE Campervan fra Britz er tilgjengelig for utleie og kjøring i Sør-Afrika, Namibia og Botswana, og du kan hente den og returnere den fra utleiestasjoner i:

Sør-Afrika: Johannesburg / Cape Town / Durban / East London / Port Elizabeth / George

Namibia: Windhoek / Swakopmund / Walvis Ba

Botswana: Gaborone / Maun

Aldersgrense

Sjåfører med gyldig førerkort og som er minimum 21 år kan leie og kjøre denne campervanen. Vi anbefaler at du alltid har et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale europeiske førerkort med deg på veien.

Hva koster det å leie en 4x4 MSE campervan?

Prisen for å leie en 4x4 MSE campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller bobilen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...