{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Navi Campervan | Britz

Lei en Navi Campervan i Afrika

Lei denne 4x4 Toyota / Nissan Navi campingbilen i Afrika. Det er den mest luksuriøse måten å oppleve det Afrika har å tilby. Campingbilen er pålitelig, romslig, og praktisk, og er perfekt for et par eller to venner som reiser sammen.

Hvis du vil være komfortabel på din road trip i Sør-Afrika, Namibia og Botswana, er denne campervanen perfekt for deg. 4x4 Navi campervan er romslig, velutstyrt og enkel å kjøre. Den passer for folk som leter etter et eventyr i de sørlige områdene i Afrika, men likevel ønsker komfort og litt mer luksus.

Mer info

Inkluderer

 • Puter, dyner og håndklær
 • Luftkompressor
 • Kjøleskap (40 L)
 • Gasskomfyr (1 utvendig og 1 innvendig)
 • Gassforsyning (3 kg)
 • Kjøkkenutstyr (bestikk, tallerkener, stekepanner, kjeler, m.m)
 • Vanntank
 • Nødassistanse 08:00 - 22:00
 • Reservedekk

Campervanen inneholder

 • Oppholdsrom og soveområde
 • Bad (toalett og dusj)
 • ABS bremser og airbags
 • Servostyring og sentrallås
 • Aircondition
 • Radio og CD spiller

Tips til kjøring i Afrika

Bruk sunn fornuft når du kjører i Afrika. Kjør aldri om natten og kjør alltid på veier som er egnet for din bobil eller campervan. Kjør alltid avsted om morgenen og sørg for at du ankommer destinasjonen om ettermiddagen. Ikke stol på kjøretidene du finner på Google. Når du kjører i landlige områder og bensinnåla peker på halv tank eller mindre, må du alltid stoppe og fylle opp - det kan være langt til neste bensinstasjon! Tålmodighet og forståelse vil gjøre livet ditt lettere i denne delen av verden.

Soving og andre fasiliteter

Navi campervan tilbyr både komfort og bekvemmelighet, og er utstyrt med en innvendig seng (1,9 m x 1,68 m) egnet for 2 voksne, et toalett, en håndholdt utvendig dusj, varmtvannsforsyning, i tillegg til nødvendigheter som kjøleskap, bord og stoler, bestikk, servise, håndklær, sengetøy, en 60 liters vanntank, og en gassflaske med både en innvendig og utvendig komfyrplate.

Et dobbelt batterisystem er installert som gjør at de innvendige LED-lysene og kjøleskapet kjører separat. På den måten vil maten og drinkene dine holdes kjølig mens du er ute på eventyr.

Taket på campervanen kan åpnes for å ha mer frisk luft i bobilen om natten, eller mens du lager mat.

Sikkerhet

Campervanen har ett reservehjul, to sikkerhetsbelter, doble kollisjonsputer, ABS-bremser, sentrallås og servostyring for din sikkerhet og komfort. I tillegg er Navi campervan utstyrt med et brannslukningsapparat, 2 advarselstrekanter, slepetau og en jekk.

Motor og drivstoff

Denne 4x4 Single Cab Navi har en 2,4 liters dieselmotor med en 80 liters drivstofftank, som tar deg dit du skal. Campervanen har manuell girkasse, akkurat som de fleste kjøretøyer du kjenner hjemmefra.

Utleiestasjoner

Denne Toyota/Nissan Navi campervan er tilgjengelig for utleie og kjøring i Sør-Afrika, Namibia og Botswana, og du kan hente den og returnere den ved utleiestasjoner i:

Sør-Afrika: Johannesburg / Cape Town / Durban / East London / Port Elizabeth / George

Namibia: Windhoek / Swakopmund / Walvis Ba /

Botswana: Gaborone / Maun

Aldersgrense

Sjåfører med gyldig førerkort og som er minimum 21 år kan leie og kjøre denne campervanen. Vi anbefaler at du alltid har et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale europeiske førerkort med deg på veien.

Hva koster det å leie en 4x4 Navi campervan?

Prisen for å leie en 4x4 Navi campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller bobilen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...