{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Safari Landcruiser 4WD | Britz

Lei en Safari Landcruiser 4WD campervan i Australia
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Lei en Safari Landcruiser 4WD campervan i Australia

Denne 4WD campervanen er for ekte eventyrere. Opptil 5 personer kan reise sammen i denne terrengbilen. Det har aldri vært enklere å nå de hotteste reisemålene. Australias utmark og nordligste territorier er modne for å bli utforsket. Når været blir varmere er en road trip nordover en super måte å oppleve noe av det Australia har å tilby.

Denne 4x4 campervanen har alt du trenger for å finne den bortgjemte stranden, det perfekte svømmehullet, det skjulte stykke historie på slutten av den øde landeveien som du visste ville lede til noe spennende!

Merk: Høysesongen for utleie av campervans og bobiler i Australia går fra oktober til mars. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser får du. Når tilgjengeligheten går ned, blir campingbilene dyrere. Ikke vent for lenge med å bestille!

Mer info

Britz utleiesentre i Australia

Britz utleiesentre for Landcruiser 4WD campervan i Australia

Inkludert

 • Ubegrenset kilometer
 • Soveposer og sovematter
 • Bestikk, gryter og panner
 • Kaffehåndklær
 • Rengjøringsutstyr
 • 'Outback Safety Kit'
 • Picknickbord, piknikstoler, oppbevaringsboks

Egenskaper

 • Soveplass til 5 personer
 • Kjøleskap
 • Gasskomfyr
 • Gassbeholdere
 • Ferskvannstank
 • 12V batteri / 240V strømuttak

Kjøring og overnatting

Britz har flere 4WD bobiler med forskjellige oppsett er tilgjengelige, men denne spesielle terrengbilen har plass til opptil 5 personer. Hvis du ikke er kjent med å kjøre på venstre side av veien så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å venne seg til det. Sørg for å bli kjent med terrengkjøring før du legger ut på det store utmarkseventyret i Australia.

Når natten faller, åpnes teltet på taket som har soveplass til 3 personer, mens de resterende 2 soveplassene er på bakkeplan. Sovematter er inkludert.

Nødvendig basisutstyr

I campervanen vil dere finne soveposer, sovematter, kjøkkenutstyr inkludert servise, bestikk, samt alt annet av nødvendig hverdagsutstyr.

Ikke glem å pakke i myke bager eller sekker i stedet for en koffert. De er mye enklere å oppbevare og stue vekk i campervanen.

Kjøkkenfasiliteter

Bak i 4WD campingbilen finner du alle nødvendigheter for en campingtur i Australias outback. Merk at dette ikke er et luksuriøst kjøretøy med innebygd kjøkken, men snarere en praktisk arbeidshest for utmarken. Dette kjøretøyet leveres med en bærbar gasskomfyr, en kanne med ferskvann og et kjøleskap på 40 L.

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 8 Britz utleiesentre i Australia: Alice Springs / Adelaide / Melbourne / Sydney / Brisbane / Cairns / Darwin / Perth.

Begrensninger på leieperiode og "off-limit" områder (som Fraser Island) kan forekomme når du leier en 4WD campervan.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle Britz utleiesentre, men det vil da påløpe en ekstra leieavgift på ca. AUD 165-300. Prisen avhenger av hvor du henter og leverer bilen.

Aldersgrense

Du må være minst 21 år og ha et gyldig førerkort for å leie og kjøre denne campervanen.

Hva koster det å leie en Landcruiser 4WD campervan?

Prisen for å leie en Landcruiser 4WD campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...