{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kuga Campervan | Travellers Autobarn

Lei en Kuga campervan fra Travellers Autobarn i Japan
Per dag i høysesongen
Hva er inkludert?
Book nå
Lei en Kuga campervan fra Travellers Autobarn i Japan

Kuga campervan er ideel for 2-3 personer som vil reise på budsjett men forstatt "travel in style".

Kuga campervan er fullt utstyrt for din neste road trip. Enten du planlegger en tur til fjellene, byen eller stranden (vi foreslår alle tre!), er Kuga fullt utstyrt for å gjøre turen din gjennom Japan både komfortabel og hyggelig. Med nok verktøy, lagringsplass og et praktisk interiør, trenger du bare å ta med deg dine beste reisekompiser.

Kuga campervan leveres med innebygd kjøleskap, gasskomfyr og mikrobølgeovn - den ideelle kompakte campervanen å leie for en rundtur i Japan.

Viktig! Høysesongen for campervan-utleie i Japan er fra mars til oktober. Jo tidligere du booker, desto bedre blir prisen din. Når tilgjengeligheten går ned, blir campervanene dyrere, så det kan være greit å få booking din på plass i tide!

Mer info

Kuga utleiestasjoner i Japan

Kuga utleiestasjoner i Japan

Inkluderer:

 • Ubegrenset kilometer
 • Vask med rennende vann (2x 43 liter tank)
 • Gasskomfyr
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Brannslukker
 • For 4000 Yen ekstra kan du også få: Soveposer, puter, laken, kjøkkenutstyr, kasseroller og stekepanne, håndklær, oppvaskutstyr og vannkoker.

Campervanen har:

 • Seter og soveplasser til 3 personer
 • Stor plass innvendig
 • Dobbelseng: 1.85m x 1.55m
 • Enkelseng: 1.6m x 1.38m
 • Automatgir, servostyring, dobbeltbatteri og kjører på bensin
 • USB & 12 V Plug-in
 • Strømuttak: 2 x 120V til å lade elektrisk utstyr
 • Solpanel til å lade elektrisk ustyr

Kjøring & overnatting i Kuga campervan

Kuga er en kompakt bil som er enkel å kjøre. Den har servostyring, kraftige bremser og automatgir. Hvis du ikke er vant til å ha rattet på høyre side og å kjøre på venstre side av veien, så trenger du ikke å bekymre deg, det kommer til å ta kort tid før du blir komfortabel i Kuga. Og i tillegg så er sjåførene i Japan vanligvis veldig høflige og følger regler og skilt.

Førerhuset foran har plass til 3 personer (to voksne og et barn) mens du kjører, men kun 2 personer kan sove i dobbeltsengen bakerst i denne bobilen. Hvis du har med deg et barn, så finnes det en kort overkøye (lengde: 160 cm). På dagen kan dobbeltsengen pakkes bort og et bord spretter opp. Dere kan sitte opptil 4 personer komfortabelt og nyte en god middag. Under sitte området har du plass til bagasje.

Kjøkkenfasiliteter

Kuga har en innebygd kjøkkenkrok. Her finner du en vask med elektrisk pumpe (vannbeholderen rommer 35 liter), mikrobølgeovn, 2-brenner gasskomfyr og kjøleskap med 57 liters kapasitet. Et praktisk sidebord foldes ut når sidedøren er åpen. Kjøkkenutstyr som bestikk og servise oppbevares praktisk i skuffer og skap.

Fordeler

Travellers Autobarn i Japan byr på flere fordeler når du leier en av deres campervans:

- Du kan leie bilen fra du er 18 år
- Ingen ekstra avgift for unge sjåfører
- Gratis & ubegrensede kilometer
- 24/7 veihjelp
- Masse tilleggsutstyr som WiFi rutere og bærbare varmeovner

Utleiestasjoner & enveisleie

Du både henter og slipper av bilen på Tokyo Narita International Airport. Fordi det foreløpig kun er en stasjon i Japan, er det per dags dato ikke mulig med enveisleie.

Aldersgrense

Du må være 18 år (ved hentingstidspunktet) med gyldig førerkort for å leie en campervan fra Travellers Autobarn. Det er ingen ekstra avgift for unge sjåfører.

VIKTIG!
Sveitsiske, tyske, franske, belgiske, monegaskiske og taiwanske førerkort må også ha med seg en "Japansk oversettelse" i tillegg til det originale førerkortet. Du kan søke om den japanske oversettelsen hos JAF, det japanske biltilsynet.

Alle med førerkort utstedt i et annet land enn de som er nevnt ovenfor må ha med seg et internasjonalt førerkort. Det er gyldig i ett år fra utstedelsesdatoen. Alle passasjerer må også ha med seg passet sitt.

Hva koster det å leie en Kuga campervan?

Leieprisen varierer etter etterspørsel og sesong. Du får den laveste prisen hvis du booker din Kuga campervan i god tid når tilgjengeligheten er høy. Det er også rimeligere å reise i lavsesongen. Men om du booker nært avreisedatoen din eller booker camperen din i høysesongen, vil du måtte punge ut litt mer. Det er akkurat som med flybilletter! For å få et nøyaktig tilbud på dine foretrukne reisedatoer, snakk med oss - vi hjelper deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...