{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Chubby Campervan | Travellers Autobarn

Lei en Chubby campervan fra Travellers Autobarn på New Zealand
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Lei en Chubby campervan fra Travellers Autobarn på New Zealand

Chubby campervan er et av de beste budsjettalternativene for 2 unge backpackere på en biltur på New Zealand. Chubby campervan har dessuten kul grafikk på utsiden, som skiller den fra resten av campingbilene på New Zealands veier.

Chubby campervan er ideell for 2 personer. Den har rikelig med plass til å spise og sove, i tillegg til et innebygd tekjøkken bakerst i bilen. Chubby campervan har også innvendige LED-belysning og 2 USB-ladere. Den leveres med en tropisk kjøleboks som vil holde mat og drikken din mye kaldere lenger enn den vanlige Esky (australsk kjøleboks), pluss at du sparer på avgifter på campingplassen, da den ikke krever elektrisk kraft for å lade opp.

Chubby er fullt utstyrt for å reise og bo komfortabelt i New Zealands villmark, storbyer eller bare nede ved stranden. Med mye lagringsplass for dine personlige ting, er alt du trenger å sørge for er godt humør og eventyrlyst.

Denne campingbilen er dessuten lik i pris med buss, når du sammenligner prisen på et busskort inkludert overnatting per person og den ekstra transporten du måtte trenge når bussen bare slipper deg av i sentrum av byen.

Merk: Høysesongen for utleie av campervans og bobiler på New Zealand løper fra november til slutten av februar. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser får du. Når tilgjengeligheten går ned, blir campingbilene dyrere. Ikke vent for lenge med å bestille!

 

 

Mer info

Utleiesteder til Travellers Autobarn på New Zealand

Utleiesteder for Chubby campervan på New Zealand

Inkludert

 • Ubegrenset antall kilometer
 • Vask
 • Bærbar gasskomfyr
 • 25 L Tropical fryseboks

Egenskaper

 • Dobbeltseng
 • Nytt interiør (2019)
 • Manuell girkasse
 • Motor: 2.6 liter og 4 sylindere
 • Blyfri bensin
 • Dobbelt batterisystem
 • Strømforsyning: 2 x 240V strømuttak 

Kjøring og overnatting i en Chubby campervan

Chubby campervan er ideell for 2 personer. Det er et kompakt kjøretøy og enkelt å kjøre. Den leveres med manuell girkasse. Hvis du ikke er kjent med å kjøre på venstre side av veien så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å venne seg til det.

Bak i campervanen finner dere et oppholdsrom med bord og benker. Om natten blir benker og bord omgjort til en komfortabel dobbeltseng. Bagasje kan oppbevares under benkene.

Kjøkkenfasiliteter

Helt bak på campervan, når du åpner bakdøren, finner du tekjøkkenet med komfyr og vask. Det er et klassisk campervanoppsett med alle nødvendigheter som trengs for matlaging utendørs under en biltur i Australia. Tekjøkkenet er utstyrt med: vask, bærbar gasskomfyr, en liten vanntank, iskjøleboks og lagringsplass for gryter og panner.

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 2 Travellers Autobarn-utleiesentre på New Zealand: Auckland and Christchurch.

Det er mulig å bestille gratis enveisleie mellom utleiesentrene på New Zealand, men det vil da påløpe en ekstra leieavgift på NZD 100-400.

Aldersgrense

Med Travellers Autobarn får du svært gunstige leieforhold. Her er det ingen ekstra avgifter for unge sjåfører. Du må ha et gyldig førerkort og være minst 18 år på det tidspunktet du henter leiebilen.

Hva koster det å leie en Chubby campervan?

Prisen for å leie en Chubby campervan på New Zealand varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Merk: Chubby-modellen er alltid billigere hvis du leier og henter den i Christchurch.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...