{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Highball Campervan | Mighty

Lei en Highball campervan på New Zealand
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Lei en Highball campervan på New Zealand

Highball campervan er en av de mest populære campervanene for to personer som skal på en road trip på New Zealand.

Denne Mighty Highball campingbilen er egnet for to personer eller en liten familie med 1 barn, og er veldig populær blant kunder som reiser på budsjett. Den er godt utstyrt med bl.a en dobbeltseng, ekstra enkeltseng i taket, kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vask.

Hvis dere er 3 voksne personer som reiser og ønsker mer plass, kan Mighty Double Down være et godt alternativ til Highball.

Merk: Høysesongen for utleie av campervans og bobiler på New Zealand går fra november til slutten av februar. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser får du. Når tilgjengeligheten går ned, blir campingbilene dyrere. Ikke vent for lenge med å bestille!

Mer info

Mightys utleiestasjoner på New Zealand

Utleiestasjoner for Highball campervan på New Zealand

Inkludert

 • Ubegrenset kilometer
 • Døgnåpen veihjelp
 • Radio / CD-spiller
 • Servostyring
 • Generelt hverdagsutstyr og sengetøy

Annet utstyr

 • Dobbeltseng
 • Enkeltseng (i taket, maks 200 kg)
 • Komfyr
 • Kjøleskap
 • Vask
 • Mikrobølgeovn
 • Ferskvannstank

Kjøring og overnatting

Kjørehuset på Highball Campervan har plass til 2 personer. Det er et kompakt kjøretøy med manuell girkasse. Hvis du ikke er kjent med å kjøre på venstre side av veien så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å venne seg til det.

Dobbeltsengen som du finner bak i campervanen kan gjøres om til et spisebord og sitteplasser for fire personer i løpet av dagen. Under benkene er det oppbevaringsplass for bagasje. I tillegg til dobbeltsengen er det også en enkeltseng i taket, men denne plassen brukes ofte som lagringsplass for klær, surfebrett, snorkelutstyr, etc.

Nødvendig basisutstyr

I campervanen vil dere finne sengetøy og laken, kjøkkenutstyr inkludert servise, bestikk og alt annet av nødvendig hverdagsutstyr.

Ikke glem å pakke i myke bager eller sekker i stedet for en koffert. Det er mye enklere å oppbevare i campervanen.

Kjøkkenfasiliteter

I den sentrale delen av campervanen, like bak førerhuset finner du det innebygde tekjøkkenet. Den innvendige høyden på denne campervanen lar deg stå oppreist mens du lager mat. Kjøkkenet er utstyrt med gasskomfyr med 2 kokeplater, vask, mikrobølgeovn, bestikk og annet kjøkkenutstyr, samt et kjøleskap hvor du kan oppbevare nok dagligvarer til to personer.

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 3 Mighty utleiesentre på New Zealand: Auckland / Christchurch / Queenstown.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle Mightys utleiesentre, men det vil da påløpe en ekstra leieavgift på ca. NZD 200-400.

Aldersgrense

Du må være over 18 år, og ha et gyldig førerkort for å leie og kjøre denne campervanen.

Hva koster det å leie en Mighty Highball campervan på New Zealand?

Prisen for å leie en Mighty Highball campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...