{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kuga Campervan | Travellers Autobarn

Lei en Kuga campervan fra Travellers Autobarn på New Zealand
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Lei en Kuga campervan på New Zealand

Kuga campervan er ideell for 2 voksne (+ 1 barn) som reiser på budsjett, men som fremdeles foretrekker å reise komfortabelt og med stil.

Kuga Campervan er fullt utstyrt for å reise og bo komfortabelt i utmarken, i byen, ved stranden, ved fjordene eller hvor som helst ellers på Nord- eller Sørøya.

Med mye lagringsplass til deres personlige ting, i tillegg til romslig oppholdsrom og alt av fasiliteter dere skulle behøve er denne campervanen perfekt for dere som søker komfort på budsjett! Kuga har et praktisk og komfortabelt interiør, med nytt kjøkken og sengetøyutstyr fra 2016-2019.

Dette er det perfekte valget for den lille familien (2 voksne + 1 barn), to venner eller kjæresteparet. Kuga-campingbilen har innebygd kjøleskap, gasskomfyr og mikrobølgeovn.

Merk: Høysesongen for utleie av campervans og bobiler på New Zealand går fra november til slutten av februar. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser får du. Når tilgjengeligheten går ned, blir campingbilene dyrere. Ikke vent for lenge med å bestille!

Mer info

Utleiestasjoner for Kuga Campervan på New Zealand

Utleiestasjoner for Kuga Campervan på New Zealand

Inkludert

 • Ubegrenset antall kilometer
 • Soveposer, dyner og laken
 • Kjøkkenutstyr (Bestikk, tallerkener, kopper, kjeler, m.m)
 • Kopphåndduk
 • Utstyr til oppvask
 • Vask
 • Gasskomfyr med 2 kokeplater
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn

Campervanen inneholder

 • Sitte- og soveplass til 3 personer (2 voksne og 1 barn)
 • Romslig
 • Dobbeltseng
 • Enkeltseng til barn (lengde: 160 cm)
 • Manuell girkasse
 • Motor: 2.6 liter og 4 sylindere
 • Blyfri bensin
 • Servostyring
 • Dobbelt batterisystem
 • Strømforsyning: 2 x 240V strømuttak 

Kjøring og overnatting i Kuga campervan

Kuga er et kompakt kjøretøy og enkelt å kjøre. Den har servostyring og manuell girkasse. Hvis du ikke er kjent med å kjøre på venstre side av veien så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å venne seg til det.

Kjørehuset har plass til 3 personer (to voksne og et barn) mens du kjører, men kun 2 personer kan sove i dobbeltsengen som er bak i campervanen. Hvis dere har med et barn er det en liten seng (lengde 160 cm) i taket av campervanen (innvendig). I løpet av dagen kan dobbeltsengen slåes sammen og man har i stedet et bord og sitteplasser der dobbelsengen var. Under benkene er det ekstra oppbevaringsplass til bagasje.

Kjøkkenfasiliteter i Kuga Campervan

Kuga campervan har en innebygd kjøkkenkrok. Her finner du en vask med elektrisk pumpe (vanntanken rommer 35 L), mikrobølgeovn, gasskomfyr med to kokeplater og et 57 liters kjøleskap. Et bord brettes ut når sidedøren er åpen. Kjøkkenutstyr som bestikk og servise lagres praktisk i skuffer og skap.

Fordeler

Travellers Autobarn New Zealand gir følgende fordeler ved hver utleie av campervans og bobil:

- Utleie fra 18 år (normalt 21 år)
- Gratis ubegrensede kilometer
- Tilgang til gratis campingplasser
- 10% rabatt på premium campingplasser
- Drive Guide: tilgang til eksklusive rabatter
- Travellers Autobarn App - gratis informasjon om road trips

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 2 Travellers Autobarn-utleiesentre på New Zealand: Auckland and Christchurch.

Det er mulig å bestille gratis enveisleie mellom utleiesentrene på New Zealand, men det vil da påløpe en ekstra leieavgift på NZD 100-400.

Aldersgrense

Med Travellers Autobarn får du svært gunstige leieforhold. Her er det ingen ekstra avgifter for unge sjåfører. Du må ha et gyldig førerkort og være minst 18 år på det tidspunktet du henter leiebilen.

Hva koster det å leie en Kuga campervan på New Zealand?

Prisen for å leie en Kuga campervan på New Zealand varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...