{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Lei en Voyager campervan på New Zealand
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Lei en Voyager campervan på New Zealand

Denne campervanen er bra for små familier. Dra på et spennende eventyr på New Zealand med en Voyager campervan som passer perfekt for små familier på et budsjett eller for et par eller to venner som leter etter litt mer plass.

Denne bobilen har en lang akselavstand og har plass til 4 personer i to komfortable dobbeltsenger.

Merk: Høysesongen for utleie av campervans og bobiler på New Zealand går fra november til februar. Jo tidligere du bestiller, jo bedre priser får du. Når tilgjengeligheten går ned, blir campingbilene dyrere. Ikke vent for lenge med å bestille!

Mer info

Utleiesentre for Voyager campervan på New Zealand

Utleiesentre for Voyager campervan på New Zealand

Inkludert

 • Ubegrenset kilometer
 • Sengetøy
 • Bestikk, gryter og panner
 • Kaffehåndklær
 • Rengjøringsutstyr

Egenskaper

 • Soveplass til 4 personer
 • 2 dobbeltsenger
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Gasskomfyr
 • Gassflaske
 • Vask
 • Ferskvannstank
 • Spillvannstank
 • 12V batteri / 240V strømuttak

Kjøring og overnatting

Førerhuset til Voyager har plass til 2 personer, og de resterende passasjerene sitter bakerst i bilen mens du kjører. Dette er en kompakt campervanl med automatgir. Hvis du ikke er kjent med rattet til høyre og kjøring på enstre side av veien, ikke bekymre deg, det tar bare en kort stund å bli komfortabel med det.

Denne campervanen har en dobbeltseng bak i bilen og en dobbeltseng over førerhuset - normalt en funksjon som bare finnes i større bobiler og derfor unik for denne modellen. I løpet av dagen forvandles sengen på baksiden til sittegruppen hvor dere kan slappe av og nyte måltidene deres.

Nødvendig basisutstyr

I campervanen vil dere finne sengetøy, kjøkkenutstyr inkludert servise og bestikk, samt alt annet av nødvendig hverdagsutstyr.

Ikke glem å pakke i myke bager eller sekker i stedet for en koffert. De er mye enklere å oppbevare og stue vekk i campervanen.

Kjøkkenfasiliteter

Den innebygde kjøkkenkroken ligger like bak førerhuset. Komfyren har to kokeplater, og det er også en mikrobølgeovn som er ganske praktisk når du bare trenger å varme opp rester eller ferdigmat (krever strømtilkobling). Kjøleskapet med fryser holder dagligvarene kalde mens du er på veien.

Utleiestasjoner og enveisleie

Britz har 3 utleiesentre på New Zealand: Auckland / Christchurch / Queenstown.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle Britz utleiesentre, men det vil da påløpe en ekstra leieavgift på ca. NZD 100-400. Prisen avhenger av modellen, og hvor du henter og leverer campervanen.

Aldersgrense

Du må være minst 21 år og ha et gyldig førerkort for å leie og kjøre denne campervanen fra Britz

Hva koster det å leie en Voyager campervan?

Prisen for å leie en Voyager campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...