{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Compact C-19 | Cruise America

C-19 Camper - USA & Canada
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
C-19 Camper - USA & Canada

Med Cruise Americas C-19 bobil får dere den ultimate frihetsfølelsen mens dere cruiser avsted på en road trip i USA eller Canada.

Når dere leier en bobil i USA eller Canada behøver dere ikke å bekymre dere for å finne overnatting eller lokal transport. Reisebudsjettet varer dessuten lenger, ettersom dere har mulighet til å lage mat i bobilens velutstyrte kjøkkenavdeling. Her får dere alt i ett!

Denne modellen kommer med et komplett kjøkken og bad, og en dobbelseng som er plassert over cockpiten. Cruise Americas Compact C-19 bobil passer best til kjærestepar, 3 venner som reiser sammen eller en ung familie med 1 barn. Bobilen har automatgir og er enkel å kjøre, så alt du trenger å konsentrere deg om er finne ut hvor deres neste stopp på veien skal være. 

Bobilen har en smart planløsning med kjøkken bakerst i bilen med alt av nødvendig utstyr. Det er også 2 meter til taket, så her vil også den høyeste av dine venner kunne være komfortabel. 

Bobilen er kun 2,3 meter bred, noe du vil sette pris på når dere skal kjøre i litt ulendt terreng eller finne parkering.  

Merk: minstealder for å leie denne modellen er 21 år.

Mer info

Utleiestasjoner i USA og Canada

Utleiestasjoner i USA og Canada

Inkludert

 • 2 x reisepakke
 • Romslig oppholdsrom
 • Sengeplasser for opptil 3 personer
 • Bad med toalett
 • Kjøleskap
 • Liten komfyr
 • Ekstra gass
 • Mikrobølgeovn

Bobilen inneholder:

 • Ford V8 motor med automatgir
 • ABS-bremser og servostyring
 • Klimaanlegg og Cruisekontroll
 • Lydsystem
 • Energieffektiv LED-belysning
 • Propan/AC/DC Kjøleskap
 • Komfyr
 • 151 liter bensintank og 45 liter Propangass tank
 • 76 liter vann / 64 liter avløpsvann / 62 liter avfallstank (gråvanntank)
 • Kjøretøyets lengde: 6.1 meter

Transport og overnatting

Denne C19 bobilen fra Cruise America har servostyring, ABS-bremser og automatgir. Hvis du aldri har kjørt automatgir før, så skal du ikke bekymre deg. Det er lett å lære seg, og du venner deg til det overraskende raskt!

Denne modellen har soveplasser til opptil 3 personer. Når dere skal sove kan sofaområdet og kjøkkenbordet hurtig gjøres om til en enkeltseng. Denne bobil-modellen er ideell for et kjærestepar, den lille familien med 1 barn, eller 3 venner som reiser sammen.

Kjøkken og bad

C-19 modellen har et bad og et fullt utstyrt kjøkkenområde. Kjøkkenvasken er utstyrt med en elektrisk pumpe som er knyttet til kaldtvannstanken, slik at dere har tilgang til rennende vann. Komfyren har to plater - nok til at en mesterkokk kan trylle fram de mest fantastiske campingmiddager. Videre har kjøkkenet både mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser.

Badet i bobilen er utstyrt med både dusj og vannklosett. Som en ekstra bonus har bobilen dessuten et velfungerende sentralvarmesystem, så dere kan holde dere varme selv på kjølige netter i fjellet.

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 44 Cruise America utleiesenter i USA, Canada, og Alaska som du kan plukke opp campervanen din fra. Dersom dere ikke har lyst til å kjøre tur/retur, kan dere velge å bestille enveisleie og levere bobilen på hvilken som helst av Cruise Americas leiestasjoner i USA. Vær likevel oppmerksom på at det vil tilkomme en ekstra avgift (ca. 250-700 USD) ved enveisleie og at det dessverre ikke er mulig med enveisleie mellom USA og Canada. Prisen for enveisleie avhenger av lengden på turen en vei.

NB! Det er ikke tillatt å kjøre til Mexico med bobilen.

Merk at denne typen bobil ikke kan garanteres ved utleiestedet.

Klimaanlegg og oppvarming

Klimaanlegget i taket er enkelt styrt fra cockpiten for å holde deg kjølig og komfortabel når uteluften er litt for varm. Klimaanlegget er drevet enten ved å plugge seg på campingplassens eksterne strøm eller kjøretøyets egen generator (bare noen av kjøretøyene har denne muligheten). Klimaanlegget fungerer også som varmeovn på kjølige kvelder.

Toalett

Med en ferskvannstank som spyler toalettet, føles det nesten som å være hjemme. Avløpstanken er stor, og dere er derfor ikke tvunget til å stoppe så ofte, og den er enkel å håndtere.

Kjøleskap

Ta mat med deg takket være det gass/elektrisk drevet kjøleskapet. Kjøleskapet er romslig, så det er plass til mat og drikke for et par dager. Kjøleskapet har også et lite fryserom.

Mikrobølgeovn

Alle Cruise America bobiler har en mikrobølgeovn på kjøkkenet. Å slippe å skulle spise ute på restaurant er en av fordelene ved å reise med en bobil, og vi vet alle hvor kjekt det er med en mikro når du skal fikse en hurtig middag.

Generator (Kun modeller leid i USA)

Den innebygde 4KW generatoren er laget for å gi strøm til bobilens klimaanlegg, alle stikkontaktene, mikrobølgeovnen og kjøleskapet. Generatoren vil også lade opp bilens batteri. En generator er spesielt nyttig hvis dere planlegger å campe på andre steder enn f.eks campingplasser, og derfor ikke vil ha strømuttak som dere kan koble dere til mens dere camper.

Hva koster det å leie en Compact C-19 bobil?

Prisen for å leie en C-19 bobil varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller bobilen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...