{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Togpass i Japan
Få mer informasjon eller book nå!
Togpass i Japan

Hvis du planlegger å reise gjennom Japan på egen hånd, skaff deg et togpass med varighet i 7, 14 eller 21 dager.

Togpasset lar deg reise komfortabelt over hele Japan - og det er fleksibelt. Togpasset kan bare kjøpes utenfor Japan, så sørg for å skaffe det før du reiser hjemmefra. Passet er gyldig for både tog, ferge og noen busser i Japan.

Spør oss om togpass i Japan

Med togpass i lommen kan du utforske hvert hjørne av Japan. Du kan velge mellom 3 forskjellige varigheter på togpasset: 

  • 7 dagers togpass
  • 14 dagers togpass
  • 21 dagers togpass

Togpass i Japan er en ideell måte å reise enkelt, raskt og komfortabelt på. Reiser du med et togpass i Japan sparer du deg selv også bryet med å måtte kjøpe enkelt tog- og bussbilletter hele tiden, da passet er gyldig på alle togruter, ferger og mange busser.

Hvorfor bør du kjøpe togpass på forhånd og ikke i Japan?

Rett og slett fordi det er billigere. Da sparer du noen kroner og har alt klart før avgang. Du trenger ikke kaste bort tiden din på å finne frem til billettluken på togstasjonen (merk at ikke alle togstasjoner selger Rail Pass).

Hvor går turen?

Trenger du litt inspirasjon til hvor du bør reise med et 21-dagers Japan Rail Pass? Da bør du sjekke ut denne reiseruten:

Tokyo > Kyoto > Osaka > Nara > Wakayama > Osaka > Tokyo > Yamagata > Hakodate > Niseko > Sapporo > Otaru > Tokyo.

Mer info

Togpass i Japan: rutekart

Togpass i Japan: rutekart

Inkludert

Et togpass i Japan gir ubegrenset reise på hele det nasjonale JR-nettverket, inkludert høyhastighetstog. Reis i ditt eget tempo med ubegrenset frihet til å utforske Japan.

Fordeler

  • Én billett til hele Japan
  • Kjør med høyhastighetstog
  • Gratis setereservasjoner - sikre deg sitteplasser
  • Stor verdi og gode besparelser

Tog og offentlig transport i Japan

Japan er landet for tog. Raske tog. En ekte "togkultur" har dukket opp de siste tiårene her, og reiser med offentlig transport er ikke noe problem i Japan. Tog og buss kjører ofte, og er både presise og godt organisert.

Togpass i Japan - Kun tilgjengelig for salg utenfor Japan

Et togpass i Japan er tilgjengelig i "rødt" eller "grønnt", som også kan forstås som "vanlig/2. klasse" og "mer komfortabel/1. klasse". Vær oppmerksom på at du ikke kan kjøpe et togspass når du befinner deg i Japan. Du må skaffe deg togpasset FØR du reiser inn i Japan, da dette type pass er kun beregnet på internasjonale reisende. Vi anbefaler at du kjøper ditt togpass i Japan minst 3 uker før avreise.

Aktivering av togpass og setereservasjon

Når du kjøper et togpass i Japan fra Norge, må det aktiveres innen 3 måneder fra du kjøper det. Når du ankommer Japan må du bytte din voucher som du har mottatt til et ekte togpass og aktivere det på en togstasjon før du kan utforske Japan i 7, 14 eller 21 dager. Vi anbefaler at du reserverer seter på strekningene du vil reise, og dette kan gjøres gratis på www.hyperdia.com. På samme side vil du også finne rutetider og annen nyttig informasjon knyttet til togreiser i Japan.

Japan består av fire hovedøyer som du kan besøke med det røde eller grønne togpasset ditt. For eksempel kan du starte reisen i kule Osaka, sove i et tempel i Koyasan, slappe av på stranden i Shimoda, ta toget til tradisjonsrike Takayama og avslutte turen med shopping og sushi i Tokyo!

Hvordan kjøpe et japansk togpass?

Som nevnt tidligere er det kun mulig å kjøpe et japansk togpass utenfor Japan. Du kan enkelt kjøpe det akkurat her hos oss i KILROY.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...