{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Skreddersydde reiser for deg mellom 18-24 år

Bilde av en gruppe mennesker ved en cenote - KILROY

Oppdag verden med andre unge

Er det første gang du skal ut og reise? Vil du reise alene, men på samme tid oppleve alt det spennende sammen med noen? Da er du kommet til riktig sted!

Kanskje du er spent på å utforske nye steder, men usikker på om du vil gjøre det på egen hånd? Eller kanskje du er ivrig etter å reise i en gruppe, men redd for at budsjettet blir sprengt på kun festing og turistfeller? Hvis du svarte ja på noen av disse, er Tripmates 18-24 for deg!

Våre skreddersydde fellesreiser er spesielt laget for unge nordiske reisende som deg og byr på en perfekt blanding av opplevelser, nye venner og uforglemmelige opplevelser på episke destinasjoner - alt til en god valuta for pengene.

Hva du kan forvente:

  • Unike gruppeturer for unge nordiske reisende: Kryss av ting på bucketlisten din samtidig som du blir kjent med andre folk på våre opplevelsesrike gruppereiser. Se hvor enkelt det er å få nye bekjentskaper over en felles lidenskap for reising og nye opplevelser – vi kan så og si garantere at du vil få en haug med nye venner underveis.


  • Bygg reiseselvtillit: Er du nervøs for å reise alene? Det forstår vi! Å skulle reise alene halvveis rundt jorden kan virke skremmende. Når du blir med på en Tripmates 18-24-tur, viser vi deg hvordan du kan reise verden rundt med selvtillit. Slik gjør vi det: Hver Tripmates-tur starter trygt med et fastsatt program av aktiviteter og deretter introduserer vi mer og mer fritid for å utforske på egenhånd. Til slutt kommer du til å være klar for å reise videre rundt i verden.

  • Morsomme aktiviteter på episke destinasjoner: Selv om det er de flotte menneskene i gruppa som ofte definerer en Tripmates reise, så ligger vi ikke på latsiden når det kommer til aktiviteter heller - fra adrenalinpumpende opplevelser til kulturell utforskning og sightseeing. Tripmates-reiserutene er laget for å utfordre deg, for at du skal kunne skape et sterkere bånd med de du reiser sammen med og for å lage minner for livet så klart! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...