{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Safari i Sør-Afrika med KILROY

Safari i Sør-Afrika med KILROY
Opplev fantastiske dyr på safari i Sør-Afrika

Safari i Sør-Afrika

Med sine storslotte savanner, fantastiske natur og rike dyreliv er det ikke rart at Sør-Afrika er en av de mest populære destinasjonene for safari! Safari i Sør-Afrika passer for alle, både den erfarne safari-reisende og deg som skal på safari for aller første gang. 

De aller fleste drømmer om å få se "the big 5" når man drar på safari, og i Sør-Afrika er muligheten for å oppfylle den drømmen absolutt tilstede. Det er dermot forskjellige sesonger hvor sannsynligheten er større for å se visse dyr, så hvis du vil være sikker på å få mest ut av din safari i Sør-Afrika er det lurt å kontakte en av våre reisespesialister for å få hjelp med planleggingen. 

Se "the big 5" på safari i Sør-Afrika

"The big 5" på safari i Sør-Afrika inkluderer løve, neshorn, leopard, vannbøffel og den afrikanske elefanten. Det finnes selvfølgelig andre større dyr, men "the big 5" refererer til hvor utfordrende og farlige dyrene var å felle for viltjegerne. Du tenker umiddelbart kanskje at en vannbøffel neppe er det største trekkplasteret på safari i Sør-Afrika, men vannbøffelen går faktisk under kallenavnet "Black death", sagt å ha drept flere viltjegere enn noe annet dyr i Afrika. Og selvfølgelig byr safari i Sør-Afrika på flere spennende dyr enn "the big 5".

Planlegging av din safari i Sør-Afrika

Vi tilbyr mange forskjellige safariturer i Sør-Afrika, og det kan være vanskelig å finne akkurat den som passer best for deg. For å hjelpe deg å få en best mulig opplevelse, har vi valgt ut de beste mulighetene for safari i Sør-Afrikas fantastiske nasjonalparker. Det kan være vanskelig å velge når og hvor i Sør-Afrika man skal dra på safari. For å gjøre valget lettere kan det være lurt å svare på følgende spørsmål:

  • Hvilke dyr vil du se?
  • Hva slags transport foretrekker du på din safari?
  • Hva er ditt krav til komfort når det kommer til overnatting?
  • Hvor mange dager vil du være på safari?

Safari i Sør-Afrika-hvor er det best å dra?

Det mest populære og kjente stedet å reise på safari i Sør-Afrika er Krüger Nasjonalpark, og mange av våre turer går hit. Men det finnes også en rekke andre steder å dra på safari i Sør-Afrika. Lenger ned på denne siden kan du se en oversikt over alle safari-reiser vi tilbyr i Sør-Afrika.

Vil du vite mer om safari i Sør-Afrika?

Fant du ikke det du lette etter, eller sitter du med ubesvarte spørsmål om safari i Sør-Afrika? Våre reisespesialister hjelper deg gjerne med gode råd og tips. De kan også hjelpe deg med å skreddersy en safari-reise til Sør-Afrika basert på dine behov. 

Spør oss om safari i Sør-Afrika

Hvorfor safari i Sør-Afrika med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...