{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 gode grunner til å studere i utlandet

5 grunner til å bli student i utlandet

Har du lyst til å bli student i utlandet, men trenger noen gode grunner til å overbevise deg selv, venner eller foreldre om at det er den rette tingen å gjøre? Her har du noen gode argumenter som kan gjøre det lettere for deg å ta avgjørelsen om å studere i utlandet!

  1. Det er bra for CV'en din! Arbeidsgivere setter stor pris på kandidater med internasjonal erfaring. Forskning viser at utenlandsstudier ikke bare hjelper deg med å få den rette jobben, men det hjelper også på selvsikkerheten din før og under jobbintervjuet.

  2. Det er en uforglemmelig opplevelse. Ja, vi skal være ærlige; det vil nok bli en og annen fest, men viktigere enn noe annet vil du oppleve nye kulturer, lære et nytt språk, prøve ut ny mat og treffe nye mennesker. Enkelte ting kan hverken lastes ned fra nettet eller læres i et klasserom - erfaringen du får fra å studere i utlandet er en av dem.

  3. Du får gode språkkunnskaper. Det finnes ingen språkkurs eller skoler som kan lære deg det samme som man lærer ved å studere i et fremmedspråklig land. Du lærer ikke bare å mestre språket profesjonelt, men også de sosiale sjargongene og dialektene.

  4. Det er et springbrett til andre opplevelser. Når du først studerer langt hjemmefra, hvorfor ikke oppleve resten av verden samtidig? Skal du studere i Australia kan du for eksempel stoppe i flere spennende destinasjoner i Asia på veien - det finnes uendelig muligheter. Ikke minst bør du passe på å oppleve landet du studerer i. Vi kan hjelpe deg med å finne billige flybilletter som tar deg innom de stedene du ønsker å reise på vei til studiestedet ditt.

  5. Du kommer ikke til å angre!  Vi hører ofte studenter si at de angret på at de aldri reiste utenlands. Verden er din lekeplass, full av opplevelser, spennende mennesker, studier og ny kunnskap. Drømmer du om å studere i utlandet, men klarer ikke å bestemme deg? 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...