{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 gode grunner til å studere i Canada

Søk studier i Canada

Canada havner ofte i skyggen av USA, men det er ingen tvil om at ville og vakre Canada har ekstremt mye å by på for studenter som kommer hit, både faglig og sosialt. Her er 6 gode grunner til hvorfor du bør søke studier i Canada!

1. Lave kostnader

Canada er kvaliteten på både utdanning og levestandard høy, mens kostnadene for internasjonale studenter er generelt lavere enn i andre populære studieland som USA og England. I tillegg er det billig å fly fra Canada til Norge, så turen hjem trenger ikke å kapitulere et allerede stramt budsjett. 

2. Et spennende land å reise i

Fantastiske ski-resorts, strender, nasjonalparker som får selv en nordmann til å måpe, storbyfølelsen à la Manhattan i Toronto (visste du at tv-serien «Suits» egentlig spilles inn her?) og musikkfestivaler i Montreal - Canada tilbyr det meste! I tillegg så er det både rimelig og enkelt å reise til USA.

3. Et av verdens beste land å bo i

Canada er generelt et veldig trygt land å ferdes i, og canadiere generelt oppfattes som vennlige og åpne - Canada kommer ofte på topp 10 i rangeringer av verdens beste land å bo i, mye på grunn av det.

4. Få relevant arbeidserfaring mens du studerer

Mange universiteter tilbyr programmer som inkluderer betalt, relevant arbeidspraksis i løpet av studiene, såkalt «Co-operative education». Da veksler du mellom fulltidsstudier og fulltidsarbeid. På denne måten kan du øke sjansen for å få relevant jobb etter studiene, og du får gjerne sett mer av Canada, siden du har muligheten til å dra til andre byer for å jobbe. Dessuten er det en unik mulighet til å få innblikk i den canadiske arbeidskulturen. Den totale varigheten på programmene varierer, så ta kontakt med oss for mer informasjon.

5. Mulighet til å jobbe ved siden av og etter studiene

Med gyldig studentvisum får du lov til å jobbe inntil 20 timer per uke og fulltid i feriene, mens du studerer i Canada. I følge ANSA kan minstelønnen i Canada ligge på alt fra 10.25 CAD til 22 CAD i timen. I tillegg kan du søke om «post-graduation work permit», som gir deg muligheter til å bli værende i Canada og jobbe i opptil tre år etter fullførte studier.

6. Sydentur til Cuba

Canadiere reiser gjerne til Cuba eller den Dominikanske republikk når de skal til «syden» på charterferie. Hvor kult er det ikke å hoppe på en restplass til en karibisk øy?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...