{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
montreal-canada-man-sitting-cover
montreal-canada-staircase-winter-night-sidebar

Montreal - Elskverdig eleganse!

Quebecs største by og Canadas tetteste konsentrasjon av fransktalende kultur blandet med engelsk. Montreal er like innbydende som den er elegant, kulturell og vakker - og det er stor sjanse for at du forelsker deg i denne byen! Hos oss finner du billlige reiser til Montreal!

Spør oss om reiser til Montreal

Hvis det er en ting som er sant om Montreal, så er det innbyggernes rosverdige evne til å nyte livet og få det beste ut av det på alle mulige måter. Med tanke på den betydningsfulle franske innflytelsen er det ingen overraskelse at 'joie de vivre' (livets glede) råder her. Ja, den franske elegansen og enkle livsstil er svært tydelig i Montreal - kafélivet verdsettes høyt, kulturen utforskes og mat er svært viktig. Livet er rett og slett herlig! 

Maten er utmerket!

Hvorfor ikke starte på toppen? Mat er ikke bare mat i Montreal, det er nesten som en besettelse å regne og uten tvil dagens høydepunkt for de lokale. Faktisk er det vanskelig å tenke seg noen annen by med så mye god mat som nettopp Montreal. Du finner alt mulig her, og kvaliteten er svært ofte utmerket. Spesielt i sentrum og ved The Plateau finner man et bredt utvalgt delikatesser, prøv f.eks. restaurantene Bronté i Downtown og Au Pied de Cochoni The Plateau. Det er vanskelig å fremheve bare ett kulinarisk høydepunkt eller must i Montreal, utvalget er rett og slett så endeløst takket være den etniske innflytelsen - det handler bare om å sette av nok tid til å utforske alt! Heldigvis finnes det gode alternativer for alle budsjetter.

Bydeler du lett forelsker deg i

Montreal er rik på karisma og elskverdige bydeler. Ta for eksempel Quartier Latin (Latinerkvarteret), en av de ungdommelige og livlige bydelene. Her ligger Université de Quebec, og det er takket være dette at Quartier Latin er fylt med liv døgnet rundt. Du trenger ikke gå langt for å finne det hjertet ditt måtte begjære - hippe barer og bistroer, teatre, kunstneriske opptredener, platebutikker, spillesteder og mye, mye mer. Det er her det skjer, og samtidig er det også en stor bakgrunn for den blomstrende kanadiske musikken.

Montreal by night

Fra Quartier Latin leder en av Montreals største gater (Rue St-Denis) fylt med underholdning og shopping, deg inn til Old Montreal, der den historiske sjarmen er i en klasse for seg selv. Romantikere vil elske dette området med koselige brosteinsgater, viktorianske kolonihus, intime restauranter, kunstgallerier og flotte butikker. Om kvelden er det spesielt hyggelig når alle fasadene lyses opp og du kan rusle langs Old Port ved St. Lawrence River. Videre finner du vakre torv og bygninger rett i nærheten, som f. eks. den imponerende Basilique Notre Dame og Place Jacques Cartier - alle bør inkluderes på sightseeinglisten.

The Village er en annen fascinerende bydel i Montreal kjent for sin konsentrasjon av homoseksuelle og livlige og fargerike livsstil. Om du er klar for en skikkelig fest trenger du ikke lete lenge!

Et fjell i byen

Montreal har til og med et fjell! Kanskje ikke helt et fjell, men vi kan i det minste kalle det et platå. The Plateau er den mest ungdommelige, livlige og kunstneriske bydelen. Denne hippie-inspirerte og svært innbydende bydelen er hvor de lokale ønsker å bo - dersom de har råd til det. Du vil mest sannsynlig elske både arkitekturen og de fargerike menneskene! Vest for The Plateau ligger Parc du Mont Royal, et annet av Montreals absolutte høydepunkter. Bokstavelig talt. Dette er en luftig og vakker park på høyderyggen Mont Royal med fantastisk utsikt over byen, romantiske grøntarealer og massevis av muligheter for sykling, løping, ridning - og skisport om vinteren.

Klima og underjordisk by

Klimaet og de ulike årstidene er bemerkelsesverdige i Montreal. Forskjellen mellom sommer og vinter er ofte ekstrem - det hender at temperaturene når hele pluss 40 om sommeren og så lite som minus 40 om vinteren! Det er imidlertid vanligere med mer moderate svigninger enn dette. Uansett årstid er Montreal en perfekt by å utforske til fots. Det er rett og slett så fantastisk mye flott å oppleve at det er umulig å si hvilken årstid som er best. Når været skulle bli uutholdelig av den ene eller annen årsak kan du alltids finne lettelse i den tempererte Underground City - en fascinerende labyrint av underjordiske veier med massevis av kule butikker samt tilgang til blant annet metro, restauranter og museer.

Vil du reise til Montreal?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Montreal og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Høydepunkter i Montreal

Mat regnes nesten som høydepunktet i Montreal av de lokale. Her finnes en hel verden av delikatesser, særlig i sentrum og ved The Plateau. Ta også turen innom Quartier Latin (latinerkvarteret) og kjenn på den livlige stemningen. Her kan du velge blant hippe barer og bistroer, teatre, kunstneriske opptredener, platebutikker, spillesteder og mye, mye mer! Vi anbefaler at du legger igjen et et besøk til Underground City, en labyrint av underjordiske veier, og Parc Mont Royal, en vakker park med utsikt over byen.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CANADA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Canada?

Vi samarbeider med flere universiteter i Canada, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Canada

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...