{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kombiner studier i Australia med en Jorden Rundt-reise

Sri Lanka Blode Girl In Djungle Cover

Reis Jorden Rundt etter studietiden i Australia

Det er ingen hemmelighet at å studere et semester eller to i Australia er populært blant nordmenn. Kanskje du vurdere å gjøre det samme? Vi sier bare en ting: DO IT! Ikke bare er Australia et ypperlig land å være student i, men det er også et utmerket utgangspunkt for en Jorden Rundt-reise etter studiene!

Som student i Australia har du verden for dine føtter – det er det perfekte utgangspunkt for en spennende jorden rundt-reise når du er ferdig med studiene. Fra Australia er det for eksempel kort vei til New Zealand som kan by på spennende Maori-kultur og fantastisk natur. Eksotiske Fiji med sine vakre øyer er også lett tilgjengelig. I tillegg går det daglige flyavganger fra Australia til mange fete destinasjoner i Asia.

Så, her er vår anbefaling: Sett av en ekstra måned eller to når du er ferdig med studiene i Australia, send en eske med de tingene du ikke trenger på reisen i en pakke hjem til Norge, og kom deg ut og opplev verden! 

Se hele reiseforslaget:

australia-road-trip-east-coast-map
Road trip langs østkysten av Australia
Å leve 'on the road' med alt du trenger på fire hjul er akkurat så fett som det høres ut som! Hopp ombord på en campervan og gjør deg klar for 3-6 uker på veiene langs Australias vakre østkyst.
Road trip i Australia

Road Trip i Australia (2-3 uker)

kombiner studier i australia med road trip

Når du først er i Australia vil det være synd å ikke oppleve alt hva dette landet har å by på. Etter vår mening er en road trip i Australia den aller beste måten å utforske landet på. Østkysten tiltrekker seg backpackere fra hele verden og er perfekt for et par uker 'on the road'. Enten du er keen på shopping, surfing, dykking, festing eller bare uendelig lange paradisstrender, finner du dette og enda mer på østkysten! 

Tips: Fortsett eventyret på New Zealand og opplev Nord- og Sørøya med bil eller campervan! Se våre ruteforslag for en episk road trip på New Zealand

19TRA Rundreise Indochina Discovery (1)
Det beste av Sørøst-Asia på 30 dager
Opplev Sørøst-Asia og med andre backpackere på en uforglemmelig 30-dagers reise gjennom Kambodsja, Vietnam, Laos og Thailand. Denne rundreisen er populær fordi du får se mye på kort tid og tryggheten av å reise i en gruppe med en guide som tar seg av planleggingen. Sjekk den ut!
Se hele rundreisen

Backpacking i Asia (4+ uker)

kombiner studier i usa med backpacking i asia

Etter noen uker bak rattet er det tid for å ta turen videre til Asia. Eksotiske og hippe Bali er et flott utgangspunkt for å utforske Sørøst-Asia. Herfra kan du reise videre til backpackerfavorittene Malaysia, Thailand, Kambodsja og Vietnam – ja hele veien til Kina om du vil! Kombiner backpacking på egenhånd med en rundreise der du får oppleve mye på kort tid sammen med andre backpackere fra hele verden. 

sailing-girl-in-bikini-on-a-boat-cover
Øyhopping på Fiji
Fiji består av over 300 øyer, som alle har sine unike kjennetegn og karakteristikker, så det ikke noe tvil om hva som er den beste måten å utforske Fiji på. Det er selvfølgelig å dra på øyhopping!
Øyhopping på Fiji

Øyhopping på Fiji (1-2 uker)

kombiner studier i australia med øyhopping på fiji

Etter noen uforglemmelige uker med backpacking er det på tide med litt avslapping på en kritthvit sandstrand, og da er Fiji den perfekte destinasjon. Dessuten vil det være en skam om du ikke får med deg dette paradiset når du først har kommet så nærme! Nyt late dager på stranda, snorkling, paraplydrinker og hengekøyer i skyggen av palmetrær. Og skulle du bli lei av strendene og livet på overflaten, så finnes det en hel verden under vann som bare venter på å bli utforsket!

Rtw Beautiful Madness
Finn din perfekte Jorden Rundt-reise
La deg inspirere av våre skreddersydde reiseforslag som reisespesialistene selv har satt sammen ut fra egne erfaringer, pris og interesser. Finn din favoritt eller la deg inspirere til å sette sammen din egen drømmereise.
Våre mest populære Jorden Rundt-reiser

Og så...?

Husk at dette kun er et forslag. Du kan fortsette eventyret østover til USA og Sør-Amerika, ta en loop ned til Sør-Afrika for et ekte safari-eventyr eller hoppe på første flyet hjem – Mulighetene er mange!

Få tips og hjelp av en reisespesialist til å sette sammen den perfekte reiseruten, eller design din helt egen drømmereise, så hjelper vi deg med resten! 

Design din egen drømmereise

Pssst... Usikker på hva eller hvor du vil studere? La deg inspirere av våre skreddersydde studietilbud som viser noen av de mange mulighetene som finnes der ute. Kanskje har de akkurat det du ser etter!
Se alle studietilbud

Hvor kan jeg studere i Australia?

Før vi går helt over bord med planlegging av den store drømmereisen, er det en ting som må på plass først – nemlig studiene! Vi samarbeider med mange universiteter i Australia, som alle tilbyr et stort utvalg av studieprogrammer. Finn ditt drømmestudie, så hjelper vi deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Hva venter du på? Søk på studier i Australia i dag!

Skriv til oss for å sette i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...