{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Roadtrip i Australia

roadtrips i Australia - KILROY

Roadtrips i Australia

Vil du utforske Australia i ditt eget tempo? Da er garantert en road trip noe for deg! Australia er et enormt land som byr på store opplevelser, og det er lett å forstå hvorfor det er så populært å reise hit. Friheten til å kunne stoppe der du selv ønsker på veien gjør at du kan legge opp din egen drømmereise.

Snakk med våre reisespesialister

Nedenfor har vi samlet våre beste tips til din road trip i Australia, slik at du slipper å bruke tid på å søke etter alle svarene selv.

Gode tips til camping i Australia

Freedom camping er når man camper i det fri, og dette er tillatt noen steder i Australia. Du skal isåfall forsikre deg om at du er i en såkalt "designated free camping zone". Hvis du camper ulovlig i det fri kan du risikere store bøter. Utover dette er det mange velutstyrte campingsteder på flere fete steder i Australia! 

Planlegg når du skal kjøre

Når du reise rundt i Europa er det klassisk å ta noen lange etapper på natten. Dette er dog ikke mulig i Australia. All kjøring skal foregå i dagslys, da forsikringsselskapene ikke dekker kjøring i mørket på grunn av de mange dyrene som krysser veiene om natten. Det positive er at du ikke går glipp av fantastiske landskaper på veien!

Veiavgifter i Australia

Noen veier i Australia har veiavgifter, akkurat som i Europa. Hvis reisen din går gjennom New South Wales, Queensland og Victoria er det stor sannsynlighet for at du må betale veiavgifter. Det er ditt eget ansvar å betale disse når du kjører i Australia, så sørg for å sjekke ut ruten din på forhånd. Veiavgiftene i Australia er elektroniske, så du har ikke mulighet til å betale med kontanter. 

NB: Så snart du har hentet din campervan i Australia må du opprette et såkalt "Visitors E-pass" for å kunne kjøre på veier med afgifter.

 

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...