{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kombiner studier i USA med episke reiseopplevelser

grand-canyon-woman-flag-usa

Opplev mer av USA, Karibien og Latin-Amerika

Har du planer om å studere i USA? Hvorfor ikke kombinere studieoppholdet i USA med en aldri så liten rundreise, enten før studiestart eller som en skikkelig digg avslutning? Mange norske studenter velger å ta et eller flere semester i USA, og når du allerede er kommet så langt – hvorfor ikke dra enda litt lengre?

Studietiden i USA er et perfekt utgangspunkt for å utforske mer av USA, Karibien og Mellom-Amerika. Hva med å kickstarte studieoppholdet med en ekte amerikansk road trip for å bli bedre kjent med ditt nye studiested? Grip sjansen til å nyte tropiske øy-vibber og paradisstrender på en rundreise i Karibien, og få en uforglemmelig avslutning på studieoppholdet med 3-4 uker på backpacking i Mellom-Amerika. Let's go! 

road-trip-usa-sanfran-sanfran
Road trip i USA
USA er den ultimate destinasjonen for en road trip! Lei en bil eller en campervan sammen med vennegjengen og legg ut på en uforglemmelig tur gjennom landet der alt er mulig.
Se alle våre ruteforslag

Road trip i USA (1-2 uker)

kombiner studier i usa med en road trip

USA er jo kongen på haugen når det gjelder road trips! En road trip er derfor nærmest et must når du først skal tilbringe litt tid i USA. Det finnes utrolig mange ruter å velge mellom så det kan være vanskelig å velge. Husk at våre reisespesialister kan hjelpe deg med å sette sammen en rute som passer perfekt til dine ønsker å behov.

varadero-beach-cuba-sunset
Ta en svipptur til Karibien
Kombiner studier i USA med en rundreise i Karibien! Vi har satt sammen noen digge reiseruter til noen av de feteste destinasjonene i Karibien – Sjekk de ut og la deg inspirere til å ta turen mens du studere i USA.
Rundreiser i Karibien

Rundreise i Karibien (1-2 uker)

kombiner studier i usa med en rundreise i karibien

Hvis du velger å avslutte road trip'en i Miami er det relativt billige billetter og kort vei ned til Karibien! For mange virker de karibiske øyene litt uoppnåelige på studentbudsjett, men prisene varierer en del mellom øyene, så du kan fint gjennomføre en reise i Karibien så lenge du velger de riktige destinasjonene. La oss hjelpe deg med å finne en digg og rimelig reiserute fra USA til Karibien, så kan du bare begynne å glede deg til å tilbringe late dager på kritthvite strender omringet av hav og palmetrær så langt øyet kan se!

skater-traveller-latin-america-header
Backpacking i Latin-Amerika
Avslutt studietiden i USA med noen episke uker på backpacking i Sør- og Mellom-Amerika. Kanskje du vil ta dykkerlappen, alltid har drømt om å lære spansk eller jobbe som frivillig? Mulighetene er mange!
Turer og aktiviteter i Latin-Amerika

Backpacking i Mellom-Amerika (4+ uker)

kombiner studier i usa med backpacking i mellom-amerika

Backpacking er den beste måten å oppleve Mellom-Amerika på, for ikke å glemme den kuleste. Sett av 3 eller flere uker og du vil ha utrolig mye å glede deg til: Mayaruiner, surfing, dykking, regnskog, vulkaner, et rikt dyreliv, digg mat, spennende kulturer og avslappende strandliv er bare noe av det Mellom-Amerika har å by på!

Pssst... Usikker på hva eller hvor du vil studere? La deg inspirere av våre skreddersydde studietilbud som viser noen av de mange mulighetene som finnes der ute. Kanskje har de akkurat det du ser etter!
Studietilbud

Hvor kan jeg studere i USA?

Før du bestiller drømmereisen må en viktig detalj på plass, nemlig studiet! Vi samarbeider med mange universiteter i USA, som alle tilbyr et hav av spennende fag og studieretninger.

Når du har funnet drømmestudiet står våre studieveiledere klare til å hjelpe deg hele veien dit. Få svar på det du lurer på, personlige råd og gratis hjelp gjennom hele søknadsprosessen. Send oss en e-post da vel, så kan vi allerede nå sette i gang med å planlegge ditt livs beste studie- OG reiseopplevelse!

La oss sette i gang!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...