{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mastergrad og faglig påfyll i utlandet?

Mastergrad og faglig påfyll i utlandet | KILROY

Mastergrad og faglig påfyll i utlandet?

Etter over to år med pandemi kan man endelig reise til utlandet å studere igjen! Mange hadde en drøm og intensjon om å starte på studier i utlandet når pandemien inntraff, men disse planene ble lagt på is. Dermed er det mange som har studert i Norge i mellomtiden, men som fortsatt sitter med et ønske om å studere i utlandet og som ikke helt klarer å riste av seg tanken. Høres det kjent ut? Vel, nå har du endelig mulighet til å oppfylle drømmen!

De fleste av våre samarbeidsuniversitet tilbyr mastergrader og muligheten til å ta 1-2 semester med valgfrie fag på enten bachelor-eller masternivå. Inntakskrav for mastergrader i utlandet er ganske fleksible med tanke på bakgrunn og du kan komme inn på en mastergrad som ikke nødvendigvis er det samme som det du har en bachelorgrad i. Det er ikke for sent å søke seg inn til opptak høsten 2022!

Det er stor variasjon i hva som er populært å studere, men under kan du finne noen tips til mastergrader innenfor noen av de mest populære studieretningene.

Usyd Campus Building On Campus
The University of Sydney
Oppdag storbyen Sydney mens du lærer deg å surfe på noen av verdens beste surfspots!
Les mer om University of Sydney

Master of Sustainability på The University of Sydney i Sydney, Australia

Denne mastergraden passer perfekt for deg som ikke nødvendigvis har en miljøfaglig bakgrunn, men som kunne tenke deg å lære mer om prinsippene bak bærekraftig utvikling. Dette studiet utvider horisontene dine og kan bidra til å gi deg et karrierefortrinn enten du drømmer om å jobbe innen finans, byplanlegging, folkehelse, arkitektur eller noe helt annet. På toppen av det hele foregår studiene i Sydney, en av verdens beste studentbyer!

Studiets varighet: 1,5 år

Studieavgift: ca. 52 200 AUD per år

Hawaii Pacific University Entrance Aloha Towers
Hawaii Pacific University
Lyst til å kombinere studier og late dager på stranda?
Les mer om Hawaii Pacific University

Master of Arts in Organization Development and Change, Hawaii Pacific University, USA

Denne mastergraden passer for deg som ønsker å videreutdanne deg innenfor spesielt endringsledelse og HR. Programmet er designet som en flerdisiplinert grad hvor man tar med elementer og metoder fra ledelse, sosiologi, organisasjonsvitenskap, psykologi, økonomi og tekonologi. Hawaii er en drømmedestinasjon for mange og kan by på en tropisk studiehverdag!

Studiets varighet: ca 2 år

Studieavgift: ca. 33 750USD per år

London South Bank University
London South Bank University
En av verdens største metropoler som yrer av liv og røre: her skal det mye til før du kjeder deg!
Les mer om London South Bank University

Master of International Human Resource Management på London Southbank University, England

Denne mastergraden passer for deg som ønsker å jobbe med mennesker og utvikling i organisasjoner. Du må ha business eller sosialfaglig bakgrunn for å søke. Studiet kan forlenges med integrert internship som gir deg relevant arbeidserfaring sammen med en mastergrad. Du får i tillegg bo og studere i fantastiske London!

Studiets varighet: 1 år (2 år med internship)

Studieavgift: ca. 15 400GBP per år

Gardens Point Campus Uts Australia
Queensland University of Technology
Om du er glad i sol, strender og surfing og planlegger å ta master, så bør du sjekke ut QUT
Les mer om Queensland University of Technology

Master of Business, Integrated Marketing Communication på Queensland University of Technology, Australia

Denne masteren er for deg som interesserer deg for markedsføring, kommunikasjon, brand awareness, PR og salg. Studiehverdagen vil være på Garden Point campus midt i Brisbane, og QUT er trippelakkreditert (triple crowned) innen business.

Studiets varighet: 1,5-2 år basert på bakgrunn

Studieavgift: ca. 33 100AUD per år

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...