{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ofte stilte spørsmål

new-york-manhattan-bridge-from-above-cover
Kenneth Kristiansen

Greit å vite - FAQ

Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål angående internships i USA. Få gratis veiledning om internship i USA fra våre studieveiledere.

Hvordan hjelper KILROY meg med et internship i USA?

Vi kan hjelpe deg på følgende måte:

 • Har du funnet et internship på egenhånd, kan vi hjelpe deg gjennom våre samarbeid med visumspartnere. Det er et krav at du har en visumpartner/sponsor for å søke på et internship i USA. Vi kan også veilede deg hvis du har noen spørsmål angående ansvarsforsikring, krav til arbeidsoppgaver osv., da dette kan påvirke muligheten for å få et visum.

Hvilke type internships kan jeg forvente å få?

Det finnes mange muligheter. Noen eksempler er:

 • Ledelse og økonomi
 • Kommunikasjon og media
 • Ingeniør, arkitektur, matematikk
 • Offentlig administrasjon og juss
 • Kunst og kultur
 • Markedsføring
 • Turisme
 • Til og med luftfart.. for å nevne noen.

Hvilke krav finnes for et internship i USA?

Et internship i USA er for alle som går på høyere utdanning utenfor USA. Hvis du er ferdig med utdannelsen din, kan du søke på et internship så lenge du starter innen 12 måneder etter endt utdannelse. Du kan også søke på et internship 12 måneder etter utdannelsen, men da trenger du minst ett års relevant jobberfaring. Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte en av våre dyktige studieveiledere.

Søkere må være minst 18 år og ha over gjennomsnittlige engelskkunnskaper, fordi du kommer til å jobbe i en engelskspråklig bedrift. Tidligere arbeidserfaring eller utdannelse må være relevant.

Når bør jeg søke?

Vi anbefaler at du konktakter oss 3-4 måneder i forveien dersom du trenger hjelp til visumsøknaden.

Hvor lenge varer et internship i USA?

Du kan ha et internship i USA i opptil 12 måneder, men det kan i noen tilfeller forlenges. Minsteprisen er for 3 måneder, det vil si at du betaler det samme om du er intern i 10 uker som 3 måneder.

Hvor mye koster et J-1 visum til USA?

Et J-1 visum koster som regel rundt 1200 USD. Vær oppmerksom på at de prisene kan endre seg. 

Får jeg lønn under mitt internship i USA?

Internships i USA er ulønnet fordi det sees på som en lærerik opplevelse.

Kan man finne et internship i USA innen alle bransjer?

Du finner ikke internships i USA med pasientkontakt. Det vil si at sykepleierstudenter, legestudenter, fysioterapistudenter og lignende ikke finner et internship. Du kan finne et internship innen helsefag med administrative oppgaver.

Hvis du er pedagog eller fysioterapeut kan du ikke dra på internship i USA, men du kan vurdere Australia. Du kan eventuelt dra til USA og jobbe som camp counselor på en amerikansk sommerleir for unge.

Må jeg kunne flytende engelsk?

Det er ikke et krav at du kan flytende engelsk, men du bør ha engelskkunnskaper som er over middels. Du må kunne ta imot instruksjoner og utføre nødvendige oppgaver uten å måtte oversette det til norsk. Med andre ord, du må kunne ha en vanlig samtale på engelsk uten problemer.

Working Holiday USA

Det er ikke mulig å ha internships som lærer, barnepasser eller fysioterapeut i USA, men i Australia er dette mulig. Dersom det er USA som er drømmen, kan du fortsatt jobbe som rådgiver på en amerikansk sommerleir for barn.

Egne vilkår for nyutdannede

Er du nyutdannet og har relevant arbeidserfaring? Da gjelder spesielle vilkår for at du kan søke om DS 2019-skjemaet. Dette kalles en Praktisk Karriereopplæring (Practical Career Training) og du må oppfylle følgende vilkår:

 • Du må ha fulgt et høyere utdanningsløp på minst to år
 • Internshippet må knytte seg til din utdanningsbakgrunn
 • Du må ha minst ett års relevant arbeidserfaring

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...