{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Alina i Canada: Hvorfor mine eventyr i Canada er det beste som har skjedd meg...

Alina studerer på Thompsons Rivers University
Kenneth Kristiansen

Jeg ville utvikle meg som person

Alt startet med en følelse om at jeg ville gjøre noe nytt, komme meg vekk fra gamle rutiner. Jeg var ikke klar for å søke på et universitet hjemme fordi jeg ikke visste hva jeg ville studere. Jeg hadde tenkt litt på å reise, noe jeg hadde gjort året før. Men jeg ville også utvikle meg som person og lære noe nytt. Så jeg tenkte, hvorfor ikke studere i utlandet?

Drømmer du om å studere her?
Vi tilbyr gratis studieveiledning. Vil du vite mer om Thompson Rivers University?
Les mer om Thompsons Rivers University

Hvorfor jeg valgte å studere i Canada

Jeg valgte å studere i Canada fordi jeg elsker natur. Har du vært i Banff eller Jasper nasjonalpark, eller? Det er magisk! Men det er ikke bare Canadas fantastiske natur som gjør at jeg blir (okei, kanskje litt), men også folkene og atmosfæren her. Alle hilser på deg med et smil, enten du sitter på bussen eller går inn i noens handlekurv i butikken.

Livet mitt som student i Canada

Universitetet er fantastisk! Jeg valgte å ta forskjellige kurs og emner fordi jeg ikke visste hva jeg ville studere. Jeg tar ikke et spesielt akademisk program, men jeg tar emner i alt fra engelsk litteratur og skriving til dyrs anatomi. Professorene er veldig flinke, noe som er veldig annerledes fra mange av utdannelsene hjemme. Kravene er høyere her enn det jeg er vant til. Man har mye ansvar, både på godt og på vondt. Forskjellen på universiteter her og hjemme, er at man har en sterk følelse av et fellesskap her. Det finnes over 50 foreninger og klubber man kan bli med i. Jeg er med i Adventure Club, og forrige uke dro vi på tur til en vakker innsjø som er en times tid unna.

En typisk dag for meg

Jeg har 2-3 klasser og blir igjen på universitetet for å lese. Ja, du må bruke mye tid på studiene hvis du vil bestå eksamen, hehe. Men det er ikke noe problem å lese på universitetet, fordi det finnes rundt 10 restauranter og kafeer. Jeg pleier å ta en pause og gå til sportshallen for å trene i en times tid (det er gratis for studenter). Men jeg må innrømme at jeg har blitt avhengig av kaffe etter at jeg kom hit. Før likte jeg ikke kaffe!

Hva jeg gjør på fritiden

Når jeg ikke studerer holder jeg på med stuping, noe jeg drev med før jeg flyttet hit. Det er kjempegøy. Ellers henger jeg mye med venner. Forrige helg feiret vi Thanksgiving. Jeg og noen av mine canadiske venner dro til Williams Lake og hadde en ekte Canadian Thanksgiving med kalkun, mashed potatoes og alt som hører med. Jeg rullet hjem igjen fordi jeg var så mett. Jeg var også på en drive-in-kino for en tid tilbake og så en skrekkfilm som var veldig skummel. Neste uke skal jeg til en "lakseelv", noe jeg gleder meg til. Jeg venter på at det skal komme litt snø snart, så jeg kan stå på ski og snowboard.

Planen var å være her et semester, men jeg har blitt så knyttet til byen og landet at jeg planlegger å komme tilbake neste høst for å ta en hel grad her. Jeg skal reise hjem i mellomtiden og spare opp penger. Jeg er så glad for at jeg tok muligheten, og jeg er veldig glad for at KILROY hjalp meg hele veien. Jeg hadde ikke klart det på egenhånd. KILROY fortsetter å hjelpe meg når jeg skal planlegge å ta ferdig graden her i Canada, noe som er fantastisk!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...