{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

"Jeg står på ski og studerer i Kamloops, Canada"

jesper og kjæresten i kamloops in canada

Jesper's Bachelor of Tourism Management i Canada

Jesper studerer sin bachelorgrad i vakre omgivelser på Thompson Rivers University (TRU) i Canada. Han elsker studielivet og på fritiden har han en deltidsjobb på den nærmeste alpinresorten og er en aktiv ski-kjører.

Snakk med oss om studieveiledning

thompson-rivers-university-skiing
Thompson Rivers University
Thompson Rivers University (TRU) er perfekt for deg som ønsker deg en god utdannelse og samtidig vil være i nærheten av vakker natur og førsteklasses skibakker.
Les mer om universitetet

Hvorfor jeg valgte Thompson Rivers University

«Etter flere år med scrollring gjennom lister av universiteter og program på tvers av kloden, fikk jeg til slutt bestemt meg og sent inn søknaden min, med hjelp fra KILROY. Jeg hadde hørt om KILROY via en bekjent og lærte at KILROY kan hjelpe mulige studenter med å studere utenlands i en rekke land verden over. Etter å ha tilbragt flere somre ved å jobbe i Canada på «summer camps», hvor jeg traff min Australske kjæreste, så ble Canada vært et naturlig valg for meg.

Jeg var så takknemlig for at KILROY kunne hjelpe meg å oppfylle denne drømmen for meg og min kjæreste. Ettersom jeg er veldig utendørsorientert, valgte jeg Kamloops, BC før Ottawa og Peterborough, ON. Vintrene i indre BC har mye mer å tilby enn Ontario. Jeg er veldig glad for at jeg valgte Thompson Rivers University, balansen mellom studietid og fritid er utrolig bra her og jeg setter stor pris på omgivelsene mine». 

ski piste in british columbia in canada

Mitt liv i Kamloops & British Columbia

“Kjæresten min og jeg dro fra den Australske sommeren til den Canadiske vinteren og landet i Kamploops, rett før nyttårsaften 2018.

Vi bosatte oss raskt i vårt nye hjem, med stor hjelp fra de lokale i Kamloops. Men noe vi oppdaget raskt, var mangelen på aktivitet i sentrum av byen. Dette lærte vi etterhvert at var fordi studentene på vinteren heller tilbringer tiden sin på skolen eller hjemme. Og sentrum var ikke stedet for shopping, det gjør man heller på et shoppingsenter. De fleste tilbragte sin tid på de nærmeste alpinanleggene eller på den lokale innsjøen for å spille hockey. Etter en stund i Kamloops ble dette noe vi også adopterte og tok til oss den lokale livsstilen.

Kamloops er en utrolig vakker by, som ikke er for stor. Uansett hvilken vei du snur deg, ser de de flotte fjellene i bakgrunnen. Været er generelt bra, det er varmt om sommeren og veldig kaldt (men levelig) om vinteren. For første gang på mange år, gleder jeg meg til vinteren på grunn av alle vinteraktivitetene som man kan gjøre i nærheten av Kamloops".

view from Thompson Rivers University  

En selvtillitsboost

“Jeg startet på skolen tidlig i janaur. Jeg kunne ikke helt tro det med en gang, at etter så mange år med utsettelse, satt jeg nå i et klasserom på et annet kontinent.

Jeg har alltid hatt høye forventninger til meg selv og hva jeg kan oppnå, og tiden min på universitetet ville ikke bli noe annerledes. Etter noen dager på skolen, oppdaget jeg at jeg la inn mye mer tid og energi i fagene enn mine klassekamerater. Hver mann for seg selv, tenkte jeg. Men ved å ha riktig innstilling fra starten av og dukke opp forberedt til timene, skapte en rekke positive ringvirkninger for meg. Ved å forstå det som ble undervist i timen og i tillegg ha bakgrunnskunnskapen til å kunne delta i diskusjoner, gav det meg en selvtillitsboost som gjorde at jeg nøt tiden min på skolen enda mer. Mitt beste tips til andre, om det er på skolen eller andre steder: finn det som motiverer, engasjerer og hjelper deg forberede deg – og bare gjør det! Den positive effekten er enorm».

Ski-kjøring og deltidsjobb i Canada

«Jeg fikk meg kjapt en jobb som heisoperatør på Sun Peaks i helgene. Det var nyttig på flere måter: ikke bare fikk jeg et gratis heiskort, jeg fikk også en fin pause fra skolebøkene og kunne nyte de vakre vintrene i BC. Kjæresten min og jeg har hatt muligheten til å se noen av byene i nærheten, blant annet Kelowna, Salmon Arm, Vancouver and Vancouver Island. Vi føler oss veldig heldige som får muligheten til å bo en så vakker del av verden, og føler at vi må verdsette det når vi har tid og mulighet.

snowboard in kamloops in canada

De lokale i Kamloops er veldig vennlige og hjelper deg gjerne med det du måtte trenge. Jeg har skaffet meg noen gode venner her, både lokale og internasjonale studenter, som har hjulpet meg med å finne meg til rette her og gjort at jeg nyter livet utenfor skolen.»

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...