{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Kamloops
Studere i Kamloops

Studere i Kamloops

I Kamloops kan du studere i en storby omringet av det flotteste landskapet du kan forestille deg. Her har du tilgang til et enormt utvalg av friluftsaktiviteter samtidig som du kan oppleve den vennlige småbyatmosfæren Kamloops er kjent for. '

Spør oss om studier i Kamloops

Hvor og hva kan du studere i Kamloops?

I Kamloops kan du studere på Thompson Rivers Univeristy, og du kan velge mellom:

  • Study Abroad (1-2 semester)
  • Bachelor
  • Master

Studentlivet i Kamloops

For deg som er glad i friluftsliv og utendørsaktiviteter er Kamloops et drømmested. Om sommeren er det muligheter for fjellturer, klatring og golf, samt ulike vannaktiviteter som rafting, kajakkpadling, wakeboarding og fisking. Om vinteren kan du stå på ski og snowboard, kjøre slede eller isfiske. Her har du utendørsaktiviteter tilgjengelig året rundt!

Ikke bare kan området rundt Kamloops by på mange spennende aktiviteter, men byen i seg selv har også litt av hvert å by på. Her kan du velge og vrake blant byens mer enn 200 restauranter, gå på konsert eller kaste deg ut i det festlige nattelivet. Ta for eksempel turen innom The Art We Are - en favoritt blant lokale kunstnere. Her kan du kose deg med varm te og nydelig vegetarisk mat mens du nyter kunsten og den avslappede atmosfæren. På lørdager spilles det opp til fest med livemusikk med artister fra hele Canada. Får du lyst til å gå videre etterhvert og har lyst på mer øl, kan du dra over til Commodore der du vil få godt øl og variert musikk. Du kan også ta turen til Kelly O'Bryan's - en klassisk irsk bar der de ansatte går kledd i kilt. Kilt på en irsk bar? Ja, kanadisk, skotsk, irsk... Det spiller ingen rolle på O'Bryan's.

Livsstilen i Kamloops

Kamloops er den 3. største byen i British Colombia. Med beliggenhet mellom fjell og daler, ørkener og gressletter, har byen den perfekte beliggenheten. Kamloops er derfor et populært stoppested blant folk som er på vei til Rocky Mountains og Banff National Park. Har du muligheten bør du virkelig ta deg tid til å utforske begge disse imponerende nasjonalparkene.

Byen Kamloops er kjent for sin avslappede atmosfære. Den er moderne, men har likevel et sjarmerende småbypreg. På tross av et innbyggertall på 90 000 har byen beholdt sin varme, velkomne atmosfære. Kamloops er dessuten en billig by å bo i. Levekostnadene er i gjennomsnitt 10-20 prosent lavere her enn i storbyer som Vancouver og Toronto.

Klima i Kamloops

Kamloops er den byen i Canada med nest flest soltimer i året, så her ligger alt til rette for supre utendørsaktiviteter! Kamloops har et temperert klima med fire årstider. Akkurat som hjemme i Norge.

Vil du vite mer om å studere i Kamloops?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Kamloops? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Canada og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Kamloops

Studenthistorier

Se flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...