Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Olivers friår ved USC i Australia

oliver og en venn ved uluru i australia

I mitt friår i Australia fikk jeg både 'work & play' i samme pakke!

"Jeg var nylig ferdig med videregående og hadde bestemt meg for å ta et friår og gjøre noe annet før jeg fortsatte utdanningsløpet mitt. Men samtidig ville jeg gjøre noe som kunne styrke mulighetene mine til å komme inn på den bachelorgraden jeg ville året etter. Jeg interesserer meg for business, så derfor valgte jeg å ta 4 fag innen business på USC i Australia i mitt friår"

Navn: Oliver
Alder: 20
Studerer ved: University of the Sunshine Coast (USC) ved Sunshine Coast i Queensland, Australia
Studerer: Et Study Abroad-semester i løpet av sitt friår mellom VGS og høyere utdanning.

Fagene som Oliver studerer:

  • Introduction to Marketing
  • Introduction to Business
  • Introduction to Management
  • Principles of International Business

"Ved å ta et friår som jeg bruker på å studere noen fag som jeg interesserer meg for i et land jeg alltid kunne ha tenkt med å besøke, får jeg kombinert både "work & play" i samme pakke. Jeg får nå muligheten til å teste forskjellige fag innen business for å finne ut hva jeg synes er mest interessant som kan gjøre det lettere å bestemme hva jeg skal fokusere på når jeg velger hvilken bachelorgrad jeg vil ta. Også de studiepoengene (ECTS-poeng) jeg opptjener her, sørger for at jeg kan hoppe over noen av de første fagene i min kommende bachelorgrad."

Oliver studying at the campus of the sunshine coast

Hvorfor jeg valgte University of the Sunshine Coast

Jeg vurderte flere forskjellige universiteter underveis i prosessen, men valgte til sist å søke på University of the Sunshine Coast (USC).

Grunnen til at jeg valgte USC er ganske enkelt fordi det er et nyere universitet med ny teknologi. Det er en "mindre" universitet med kun 16.000 studenter, og det har en god beliggenhet med kort avstand til strender. Univeristetet har et stort utvalg av fagområder og programmer, og har alle fasiliteter du trenger for å ha en god studieopplevelse. 

I tillegg har universitetet et stort fokus på at internasjonale studenter skal føle seg velkomne og få en best mulig start på sitt studieopphold. Ved skolestart holder de introduksjonsdager kun for internasjonale studenter, og deretter en hel uke med introduksjon til universitetet for alle nye elever. Dette gjør at man som ny student har gode muligheter for å bli kjent med andre studenter og få nye venner. 

Dessuten, hvem liker vel ikke tanken på å ha kenguruer hoppende rundt på campus på universitetet du går på, og som holder deg med selskap mens du slapper av eller studerer på gressplenen utenfor skolen?

kangaroos on campus at USC in Australia

Hvordan KILROY hjalp meg

KILROY hjalp meg med alt, og mitt semester i Australia ville aldri blitt noe av om det ikke var for KILROY sin hjelp.

Jeg sendte en e-post til KILROY om drømmen min om å reise til utlandet i ett semester, og en av KILROYs studieveiledere fortalte meg mye om de forskjellige landene og byene jeg hadde i tankene. Studieveilederen hjalp meg også med å begrense alle universitetene jeg så på, på bakgrunn av mine ønsker og interesser.

KILROY hjalp meg også gjennom hele søkeprosessen og å velge mine fag - de gjorde det meste av papirarbeidet også, så jeg behøvde ikke å bekymre meg for det og kunne bare fokusere på den "morsomme delen" (dvs: velge kurs, finnr arrangementer jeg ønsket å delta på, finne et sted å bo osv.)

KILROY hjalp meg også med å ordne opp alle nødvendige forsikringer og bestille flyreisen til Australia.

Vil du at vi skal hjelpe deg også? Skriv til oss

Min studentbolig i Australia

Jeg bor på Unicentral, som er studentboliger kun 2 minutters gange fra USC. Jeg bor her med 2 australske jenter og en australsk gutt. Vi alle har vårt eget soverom og bad, men vi deler kjøkken, stue og vaskerom.

Unicentral tilbyr mange fasiliteter som basseng, tennisbane, basketballbane, paviljong med biljardbord, tennisbord, TV osv., Og de er vertskap for flere sosiale begivenheter. Forutenom det flotte miljøet på Unicentral, er området overvåket 24-timer i døgnet for å få studentene til å føle seg trygge. Unicentral har også en resepsjon som hjelper beboerne med de spørsmål man måtte ha. Det er også her pakker blir levert hvis du f.eks skulle få en pakke tilsendt hjemmefra.

Det beste med å studere i utlandet

Det er mange fordeler med å studere i utlandet, og hvis jeg skulle fremheve noen av dem ville det være opplevelsen av å bo og leve i en annen kultur, i tillegg til at man møter mennesker fra hele verden som har blitt til nye vennskap. 

Å bo i Australia og være en del av deres kultur og levemåte, har gjort at jeg har forandret meg mitt syn på noen ting, og mye av den lærdommen tar jeg med meg når jeg reiser hjem igjen. Australia er en så imøtekommende, utadvent og avslappet nasjon som jeg virkelig har hatt glede av å bli kjent med.

Når du studerer i utlandet har du også muligheten til å reise og få oppleve andre deler av landet du bor i. Ved å sørge for at jeg alltid var litt i forkant med skolearbeidet, hadde jeg mye tid til å reise rundt i Australia i løpet av semesteret mitt. Å reise med mennesker fra andre deler av verden er så forskjellig fra det jeg har vært vant til, og jeg likte det - det var så gøy!

oliver and friends at the sunshine coast

 

Mitt råd til andre studenter som vil utenlands

Mitt råd til fremtidige studenter vil være å vurdere hva som er viktigst for deg når det gjelder å studere: foretrekker du å bo i en storby og tett på byens pulserende kjerne? Eller liker du et avslappet område, dyreliv og natur, mange strender og mer feriestemning?

Tenk også på hva du forventer av universitetet og innsatsen de gjør for internasjonale studenter. Jeg er absolutt takknemlig for tiden min her, for alle menneskene jeg har møtt, vennene jeg har fått og minnene jeg tar med meg etter å ha utforsket dette fantastiske kontinentet.

USC var helt riktig for meg; Jeg likte alle mulighetene Sunshine Coast hadde å tilby, og USCs innsats for internasjonale studenter ble verdsatt. Jeg vil anbefale USC til alle som liker sommerferie-stemning!

Vil du vite mer om dine studiemuligheter i utlandet?

Snakk med en studieveileder

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...