{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Business & Sosiale Medier i New York


studer i New York
Se som liste

Studiestart

Januar & September

Beliggenhet

New York, USA

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Har du alltid drømt om å bo i storbyen New York? Ta 1-2 semestre med Business og Social Media ved Berkeley College og lev ut drømmen din.

Business og Social Media er fagområder som gir deg masse spennende muligheter etter studiene. Og hva er vel bedre enn å studere i en av verdens viktigste økonomiske og kulturelle byer?

Studenttilværelsen i New York

New York er kanskje en av verdens mest populære storbyer, og som student her vil du aldri gå tom for ting å finne på! Hver eneste dag vil du kunne oppdage noe nytt. På Manhattan og Financial District kan du observere travle aksjemeglere, fasjonable forretningskvinner og limousiner parkert rett ved pølseboder. Som motpol til Manhattan har du Lower East Side og East Village. Her finnes massevis av butikker med brukte klær og ting, livlige nattklubber og musikkscener som opprettholder den udødelige punkkulturen. Andre områder som du garantert også kommer til å ville utforske er Brooklyn med sine mange kunstgallerier, bohemiske Soho og Greenwich Village, og rådyre og eksklusive Upper East Side med alle sine motebutikker. 

Kort om Berkeley College

Berkeley College ble etablert i 1931 og tilbyr studier som er rettet mot arbeidslivet. De tilbyr praktisk og karrierefokusert undervisning, med internship eller jobbrelaterte oppgaver som en integrert del av studiene. Skolen har to campuser som begge ligger sentralt i New York, så du har kort avstand til alt det spennende som New York har å by på. Som student ved Berkeley College vil du også ha fordelen av å studere i relativt små klasser (omtrent 15 studenter per klasse) som gir rom for god personlig oppfølging av lærerne. 

Ditt semester på Berkeley College

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Business & Social Media på Berkeley College:

  • Business Ethics
  • Digital and Social Media Strategy
  • Public Relations
  • International Business
  • Global Business Management
  • Business Entrepenurship
  • Principles of Marketing
  • Project Management

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Business & Social Media på Berkeley College, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Inspirasjon

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...