{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Digital & Social Media i Sydney


studer digitale media i sydney, australia med KILROY
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sydney

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen

Ja

Send forespørsel
Den digital verden går fremover, enten vi vil eller ikke. Så hva med å ta et semester i en av verdens beste studentbyer, samtidig som du tar fag du garantert vil få bruk for videre?

Digitale medier er i rivende utvikling, og ved å studere dette faget ved et av verdens mest anerkjente teknologiske universiteter vil du utvikle dine praktiske ferdigheter innen sosiale medier, webdesign og digital markedsføring.

Studentlivet i Sydney

Sydney er en stor, livlig by med en herlig miks av mennesker og kulturer. Her kan du nyte et spennende kulturtilbud og et pulserende natteliv perfekt for studenter. Blir du lei av folkemengder og storbymas kan du stikke ut i den vakre naturen som omgir Sydney. Her kan du finne roen, gå på bushwalks og bli kjent med Australias eksotiske dyreliv. Som student i Sydney befinner du deg midt i smørøyet, omgitt av det beste Australia har å by på!

Kjapt om University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney ligger midt i hjertet av Sydney, kun et steinkast unna sentralstasjonen. Som student ved UTS kan du nyte godt av nye og moderne fasiliteter som bidrar til et aktivt campusliv. På campuset finner du flere restauranter, kafeer, butikker og et treningsstudio bare for å nevne noe. 

Ditt semester på UTS

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Digital Media på UTS:

  • Media Power
  • Digital Media: Marketing, Metrics and Data
  • Principles of Advertising
  • Citizenship and Communication

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på digital media ved University of Technology Sydney, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi møter deg gjerne i en av våre butikker, men kan selvfølgelig veilede deg over telefon også. 

Book gratis studieveiledning

Studenthistorie

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...