{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Film og TV i Gold Coast


Film og TV på Gold Coast med KILROY
Se som liste

Studiestart

September, januar & mai

Beliggenhet

Gold Coast

Opptakskrav

3.6 i snitt fra VGS (foretrekker minst 1 år med høyere utdanning)

Støttet av Lånekassen

Ja

Send forespørsel
Ved Bond University kan du ta 1-2 semester med fag innen film og TV. De har et bredt fagutvalg og er spesielt kjent for studier innen blant annet film og tv. Queensland er en av de mest solrike regionene i Australia og det er gode surfemuligheter i regionen. Gold Coast kan friste med at de har ofte 300 soldager i året.

Livet i Queensland

Queensland er en av de mest solrike regionene i Australia og det er gode surfemuligheter i regionen. Gold Coast har ofte 300 soldager i året , som kan være et deilig avbrekk fra det norske klimaet. Du kan lese mer om Gold Coast her. Gold Coast har rundt 560.000 innbyggere og kan friste med herlige strender.

Lurer du på hvordan pengene skal strekke til i studietiden? Fear no more! Det som er bra med å være student i Australia (utenom den gode stemningen) er at du faktisk kan jobbe ved siden av studiene. Du kan med andre ord tjene litt ekstra cash for å kunne leve det studentlivet du ønsker, samtidig som du bygger på CV’en din.

Kjapt om Bond University

Bond University er et relativt ungt universitet, men er blant topp 150 på Times Higher Education rangering av topp unge universiteter i verden for 2022. Bond University har meget gode forelesere som holder et høyt faglig nivå. De har gjerne internasjonal og praktisk bakgrunn. Bond University har også et meget godt fritidstilbud med mange sosiale foreninger og idrettslag. Her kan du velge om du vil bo på studentbolig eller finne noe selv. Du kan lese mer om Bond University her.

Ditt semester på Bond University

Her har vi listet opp eksempler på fag som du kan ta på 1 semester:

  • Screen Style and Storytelling
  • Screen Business - Producing Screen Content
  • Live Television Broadcasting
  • Designing Cinema: Architecture and Production Design in Film

Dette er kun eksempler. Bond University har et bredt fagutvalg for study abroad og det er fullt mulig å mikse fag eller ta andre fagretninger om du vil det.

Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved Bond University anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan treffe oss i en av butikkene våre og snakke med oss face-to-face eller ta det over telefon.

Book gratis studieveiledning

Studenthistorier

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...