{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Friluftsliv og Miljø i Sunshine Coast


Studer på sunshine coast
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sunshine Coast

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen

Ja

Send forespørsel
Ønsker du å kombinere interesse for friluftsliv med høyere utdannelse? Kanskje du ønsker å studere miljøfag i et varmt og solfylt klima? Da er University of the Sunshine Coast stedet for deg!

Universitetet kan tilby diplom eller årsstudium med spennende fag innenfor friluftsliv og miljø. Du vil lære mer om det maritime livet i Australia, overlevelse i naturen og miljøledelse for å nevne noe.

Studentlivet på The Sunshine Coast

I tillegg til å være en super student-destinasjon, er Sunshine Coast en av Australias beste destinasjoner når det kommer til livskvalitet. Sunshine Coast byr på flotte strender, vakre solned- og oppganger, fantastisk landskap, og fete fester! I tillegg er det kort avstand til storbyen Brisbane. Området rundt Sunshine Coast er også smart anlagt og oppfordrer til at man er aktiv og benytter seg av de mange gå- og sykkelstiene langs strendene. Du vil med andre ord ha utallige muligheter til å jogge, løpe, sykle eller utøve andre former for trening (f.eks surfing eller volleyball) på stranden i Sunshine Coast! 

Kort om University of the Sunshine Coast

University of Sunshine Coast ligger nydelig til nord I Australia, som betyr at klima vil være stabilt og varmt året rundt. Campus som ligger i Sippy Downs har moderne fasiliteter, treningsfasiliterer både ute og inne og 2 minutter gange til studentbolig. Campus ligger på en naturreservat og det er derfor vanlig å møte på en kenguru i løpet av dag! USC er ikke et superstort universitet og du vil derfor enkelt komme i kontakt med andre studenter.

Ditt år på University of the Sunshine Coast

Nedenfor kan du se en liste over hvilke fag du kan ta når du vil studere friluftsliv og miljø (Outdoor Enivonmental Studies) på University of the Sunshine Coast:

 • Endangered Animals and their Conservation 
 • Marine Vertebrates: Sharks, Seabirds, Fish, Turtles and Whales
  Introduction to Environmental Management 
 • Outdoor Living and Travel Skills 
 • Foundations of Outdoor Environmental Studies 
 • Learning in Australian Landscapes
  Coastal Outdoor Environmental Interpretation
  Leading Groups in Outdoor Environments 
 • Communicating Sustainability

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Sport & Fitness ved University of the Sunshine Coast, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig veilede deg over telefon også. 

Book gratis studieveiledning

Inspirasjon

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...