{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Helse & Psykologi i Sunshine Coast


sunshine coast
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sunshine Coast, Australia

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Liker du å trene og ønsker du å ta ett år med helsefag? På University of the Sunshine Coast kan du ta ett eller to semester hvor du kombinerer fag innenfor trening, folkehelse, ernæring og anatomi med psykologi. Samtidig har du muligheten til å trene i toppmoderne fasiliteter.

Ved å søke på årsprogrammet General Studies kan du velge mellom ulike helsefag innenfor trening, folkehelse, psykologi og ernæring – og du kan kombinere dette med andre fagområder som for eksempel friluftsliv og biologi. Du kan også velge å ta kun ett semester.

Studenttilværelsen på Sunshine Coast

I tillegg til å være en super student-destinasjon, er Sunshine Coast en av Australias beste destinasjoner når det kommer til livskvalitet. Sunshine Coast byr på flotte strender, vakre solned- og oppganger, fantastisk landskap, og fete fester! I tillegg er det kort avstand til storbyen Brisbane. Området rundt Sunshine Coast er også smart anlagt og oppfordrer til at man er aktiv og benytter seg av de mange gå- og sykkelstiene langs strendene. Du vil med andre ord ha utallige muligheter til å jogge, løpe, sykle eller utøve andre former for trening (f.eks surfing eller volleyball) på stranden i Sunshine Coast! 

Kort om University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast er et moderne, anerkjent og populært universitet, med et høyt antall internasjonale studenter. Skolen er kjent for sitt store utvalg av innovative studieretninger og dyktige forelesere. USCs hovedcampus er Sippy Downs. Sippy Downs campus har en sentral beliggenhet i Sunshine Coast, kun 15 minutter fra Mooloolaba. Her vil du finne toppmoderne treningsfasiliteter og et nytt og stort svømmebasseng som står til fri bruk for studentene. 

Ditt semester på University of the Sunshine Coast

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Health & Psychology på USC:

  • Introduction to Sport and Exercise Science
  • Introduction to Psychology I og II
  • Human Anatomy
  • Introduction to Nutrition

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Sport & Fitness ved University of the Sunshine Coast, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig veilede deg over telefon også. 

Book gratis studieveiledning

Inspirasjon

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...