{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Internasjonale Relasjoner, Politikk og Økonomi i Sydney


Studer business ved University of Sydney med KILROY
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sydney

Opptakskrav

3.4 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen

Ja

Skolepenger per semester*

86 200 NOK

Send forespørsel
Ved University of Sydney kan du ta 1-2 semester med fag innen blant annet internasjonale relasjoner, politikk og økonomi. De har et bredt fagutvalg og her vil du studere på et av Australias mest anerkjente universiteter. I tillegg kan du glede deg til å studere i en av verdens beste studentbyer.

Studentlivet i Sydney

Sydney er en pulserende storby med over 4,5 millioner innbyggere. Gang på gang blir byen kåret til en av de beste studentbyene i verden: med god grunn! Sydney er den perfekte kombinasjonen av storby og chille beachvibes. Les mer om Sydney her.

Lurer du på hvordan pengene skal strekke til i studietiden? Fear no more! Det som er bra med å være student i Australia (utenom den gode stemningen) er at du faktisk kan jobbe ved siden av studiene. Du kan med andre ord tjene litt ekstra cash for å kunne leve det studentlivet du ønsker, samtidig som du bygger på CV’en din.

Kjapt om University of Sydney

University of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og dens innovative forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. University of Sydney er medlem av "Group of Eight" som regnes for å være de 8 ledende universitetene i Australia og i tillegg kan de blant annet skryte av at deres businessfakultet er trippelakkreditert. Universitetet har 9 campuser og hovedcampuset ligger sentralt til ca 15 minutter unna Central Station. Det er et relativt stort universitet med litt over 50.000 studenter og de har mange ulike klubber og organisasjoner du kan engasjere deg i om du vil det. Du kan velge om du vil bo på studentbolig eller finne noe privat.

Ditt semester på University of Sydney

Her har vi listet opp eksempler på fag som du kan ta på 1 semester:

  • Introduction to International Relations
  • Principles of Economics
  • Introductions to Politics
  • Economics as a social science

Dette er kun eksempler. University of Sydney har et bredt fagutvalg for study abroad og det er fullt mulig å mikse fag eller ta andre fagretninger om du vil det. Kanskje vil du bytte ut et fag med for eksempel et kriminologifag eller historiefag? Det er fullt mulig og opp til deg.

Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved University of Sydney anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan treffe oss i en av butikkene våre og snakke med oss face-to-face eller ta det over telefon.

Book gratis studieveiledning

Studenthistorier

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...