{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Internasjonale studier på Hawaii


internasjonale studier på Hawaii
Se som liste

Studiestart

Januar & August

Beliggenhet

Honolulu, Hawaii

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Hawaii er en ekte kulturell smeltedigel og har et enormt mangfold av etniske minoriteter. I tillegg ligger øygruppen midt i Stillehavet, hvor vesten og østen møtes. Dette er dermed et genialt sted å studere internasjonale relasjoner. Ikke bare lærer du om andre kulturer fra lærebøkene, men ved å interagere og dele kunnskap med dine medstudenter og lærere.

Når du studerer internasjonale studier på Hawaii vil du fordype deg i politisk vitenskap og internasjonale relasjoner, og få økt kunnskap om globale spørsmål fra emner innen antropologi, økonomi, geografi og historie.

Studentlivet på Hawaii

Livsstilen på Hawaii er veldig avslappet og man kan ofte se både studenter og forretningsfolk vandre rundt i de tradisjonelle, blomstrete Hawaiiskjortene. I helgene drar folk på stranden eller ut i parken for å grille med familie og venner. Hawaii er også kjent for sine kulturelle festivaler som trekker lokalbefolkning, så vel som turister ut i gatene. Å studere på Hawaii er som å studere i paradis - det kunne ikke ha vært fjernere fra den kalde, norske studenttilværelsen!

Kort om Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University er kjent for ha høy akademisk kvalitet, et internasjonalt studentmiljø og relativt lave studieavgifter. Skolen har som regel små klasser, som bidrar til at det er lettere å bli kjent med sine medstudenter, i tillegg til at studentene får bedre oppfølgning av lærerne. Hawaii Pacific University har to campuser. Downtown Campus er det største og ligger i sentrum av Honolulu, og det er her de fleste studentene hører til. 

Din bachelorgrad ved Hawaii Pacific University

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Internasjonale studier ved HPU:

  • International Human Rights
  • Global Systems & Development
  • Comparative Politics
  • Impact of Tourism on Local Culture

Er du interessert i å kun ta enkeltemner innenfor internasjonale studier på Hawaii? Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke muligheter du har!

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Internasjonale studier på Hawaii Pacific University, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...