{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

IT i Sydney


sydney harbour
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Sydney

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen

Ja

Send forespørsel
Vil du utdanne deg innen IT? Hva med å ta 1-2 semestre midt i Australias største by, Sydney? University of Technology Sydney (UTS) er et teknologisk universitet med fokus på innovasjon og praktisk læring.

Kort om University of Technology Sydney

Tross sin relativt unge alder, er UTS i dag et internasjonalt anerkjent universitet. University of Technology Sydney ble tildelt 5 stjerner i de siste QS Stars™ rangeringene og er anerkjent internasjonalt for sine høye prestasjoner innen forskning og undervisning, og for de gode karrieremulighetene de skaper for sine studenter.

Studentlivet på University of Technology Sydney

UTS ligger bare en 5 minutters gåtur fra sentralstasjonen. Nye, moderne fasiliteter tilbyr et livlig campusmiljø hvor studenter kan sosialisere, lese og slappe av. Du vil neppe gå glipp av skolens egne studentpub "The Loft" - helt perfekt for en ettermiddagsdrink! Som student i Sydney får du muligheten til å bygge et internasjonal nettverk, ettersom Sydney er en av de mest multikulturelle byene i verden. UTS har over 39.000 studenter, av disse er hele 10.000 internasjonale.

Ved University of Technology Sydney har du et variert utvalg boliger å velge imellom rundt omkring i byen. Studentboliger i Sydney har som regel privat soverom og delt kjøkken og baderom. Universitetet har et eget kontor som hjelper studenter med å finne et sted å bo, og de kan også hjelpe med å finne bolig på privatmarkedet. Området Bondi Juncton har mange leiligheter og er et populært område for studenter.  UTS tilbyr også noen av de rimeligste studieprogrammene i Sydney!

Jobb og studer samtidig
Det som er bra med å være student i Australia er at du faktisk kan jobbe ved siden av studiene. Du kan med andre ord tjene litt ekstra cash for å kunne leve det studentlivet du ønsker, samtidig som du bygger på CV’en din.

Ditt semester ved UTS

Her har vi listet opp kurs innen IT som enkelt lar seg gjøre på 1 semester: 

  • Introduction to Information Systems
  • Programming Fundamentals
  • Web Systems
  • Network Fundamentals

Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved RMIT anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan treffe oss i en av butikkene våre og snakke med oss face-to-face eller ta det over telefon.

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...