{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kommunikasjon i Auckland


Studer kommunikasjon på New Zealand | KILROY
Se som liste

Studiestart

Februar & Juli

Beliggenhet

Auckland

Opptakskrav

4.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen

Ja

Send forespørsel
Vil du utdanne deg innen kommunikasjon? Hva med å ta 1-2 semestre på University of Auckland! University of Auckland er det største og eldste universitetet på New Zealand. Her får du en multikulturell miks av studenter og ansatte som bidrar til en dynamisk og inspirerende atmosfære på campus!

Kort om skolen

Dette er New Zealands ledende universitet innen forskning og er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt. Times Higher Education har rangert University of Auckland som nummer 165 på listen over verdens beste universiteter, noe som gjør det til landets beste. University of Auckland har blitt rangert som nummer 81 av QS World University Rankings.

Studentlivet på skolen

Som student ved University of Auckland vil du være en av mer enn 6000 internasjonale studenter som til sammen representerer mer enn 110 nasjonaliteter. Universitetet har et godt støtteaparat for internasjonale studenter. Dette betyr at selv om du er langt hjemmefra vil du bli tatt godt vare på! Skolen ligger i hjertet av New Zealands største by; Auckland, som gir deg gode muligheter til å delta i sosiale aktiviteter også utenfor universitetet. Campus ligger kun 10 minutters gange fra havnefronten og tett på uberørte strender og turområder.

På University of Auckland er det over 40.000 studenter og hundrevis av kulturelle, akademiske, sportslige, og sosiale klubber -  som betyr at du vil være del av et pulserende og spennende studentmiljø.

Ditt semester ved University of Auckland

Her har vi listet opp kurs innen kommunikasjon som enkelt lar seg gjøre på 1 semester:

  • Journalism Studies
  • Communication, Technology and Culture
  • Advertising and Society
  • Writing in the Workplace
  • New Media and the Future of Communication


Hos oss er alltid studieveiledning gratis. Om du vil søke deg til et av disse studiene, eller andre studier ved University of Auckland anbefaler vi deg å booke et møte med oss. Du kan snakke med oss face-to-face på Skype eller ta det over telefon.

BOOK GRATIS STUDIEVEILEDNING

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...