Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på TAFE Queensland | KILROY

Studer på TAFE Queensland

Kontakt oss for gratis studieveiledning og svar på alle dine spørsmål om studier på TAFE Queensland. Vi forteller deg hvordan du får råd til å studere på TAFE Queensland i Australia, alt du trenger å vite om Lånekassen og utenlandsstipend i utlandet, bolig, billige flybilleter og sørger for at du får en fantastisk opplevelse i Australia. 

Spør oss om TAFE

Hvem kan studere på TAFE Queensland?

Studier på TAFE Queensland er for deg som har gjennomført videregående skole med tilfredsstillende karakterer, og som:

 • har et friår etter videregående - ta et semester eller to i Australia og studer fag som interesserer deg.
 • allerede studerer i Norge og vil ta et semester eller to i utlandet. Overfør studiepoeng til din utdannelse i Norge!
 • drømmer om å ta en hel utdannelse i Australia, for eksempel en bachelor- eller mastergrad
 • har tatt deler av en høyere utdannelse i Norge og som ønsker å fullføre i Australia

TAFE Queensland er perfekt for deg som er i tvil om hva du vil etter videregående

Er du usikker på hva du vil etter videregående? TAFE Queensland tilbyr et bredt utvalg utdannelser på med 6-12 måneders varighet - til en overkommelig pris. På TAFE får du kvalitetssikret undervisning med en praktisk tilnærming, som vil ruste deg til arbeidslivet innenfor områder som business, design, sport og event management. 

TAFE Queensland har flere campuser i Queensland og tilbyr et bredt utvalg av spennende studier til internasjonale studenter som ønsker å studere i Australia. En grad fra TAFE Queensland er anerkjent internasjonalt, og du vil garantert lære mye som vil forbedre dine karrieremuligheter. En utdannelse ved TAFE gir deg også muligheten til å oppleve det beste av Australias fantastiske natur, livlige byliv og sprudlende kultur.

TAFE Queensland er eid og administrert av den australske stat og tilbyr kvalitetsstudier innenfor 'Technical And Further Education'. 

6 gode grunner til å studere på TAFE Queensland

 • TAFE Queensland ligger i hjertet av Queensland's mest attraktive regioner, the Sunshine Coast og Wide Bay, nord for statshovedstaden Brisbane.
 • TAFE Queensland tilbyr fremragende og praktisk rettede utdannelser.
 • TAFE Queensland tilbyr en lang rekke spennende studieretninger.
 • Med over 40 kurs og fag å velge mellom, gir TAFE Queensland et grundig fundament for din karriere.
 • Samtlige seks campuser har flotte fasiliteter og utstyr.
 • TAFE Queensland's priser og levekostnader er relativt lave sammenliknet med mange andre internasjonale og australske destinisjoner.

Campus TAFE Queensland

TAFE er en stor utdannelsesinstitusjon med forskjellige campuser på grunn av de mange ulike studieretningene. Felles for alle er at de tilbyr moderne og lett tilgjengelige fasiliteter designet etter studentenes behov. Her finner du blant annet restauranter, fitness sentre, skjønnhetssalonger, biblioteker m.m.

Du vil oppholde deg mye på campus og det er derfor viktig med gode fasiliteter. I forlengelse av det brede utvalget av kurs og studieretninger kommer du også til å bli en del av et livlig studiemiljø. Det arrangeres årlig flere sosiale og studierelaterte arrangementer, som binder sammen skolens ambisiøse, avslappende og sympatiske fellesskap. 

Book en ankomstpakke i Brisbane

Når du ankommer Brisbane etter en lang flytur er det ingen grunn til at du skal stresse med å finne transport inn til byen og overnatting de første nettene. Derfor tilbyr vi en ankomstpakke, hvor du kan bli hentet på flyplassen og kjørt til byens beste hostel. På den måten kan du føle deg trygg på at de første overnattingene er på plass, og få tid til å gå på permanent boligjakt!

Les mer om vår ankomstpakke i Australia. 

Studieboliger ved the Sunshine Coast

Som internasjonal student på TAFE Queensland har du mange bomuligheter i nærheten av campus.

Homestay er en populær boligløsning, hvor du bor med en australsk familie som du vil lære å kjenne, og som hjelper deg under ditt opphold. Her får du et soverom og daglige måltider. Dette er en fantastisk måte å bli kjent med den australske kulturen på!

Du kan også leie et rom eller en leilighet privat eller gjennom et boligselskap. Priser varierer etter type, størrelse og beliggenhet.

Det er også populært å dele en leilighet eller et hus sammen med andre studenter. Dette er ofte billigere enn å leie selv og kan være godt for å utvide ditt sosiale nettverk!

Søknad på TAFE Queensland

TAFE Queensland har løpende opptak. TAFE krever et gjennomsnittlig akademisk nivå, og søknaden vil bli vurdert på bakgrunn av din tidligere erfaring og studier. Kontakt oss for å høre mer om de spesifikke inntakskravene for det studiet du drømmer om å gå. Du må også ha gjennomsnittlige engelskkunnskaper for å studere på TAFE Queensland. Hvis du ikke oppfyller språkkravene kan vi hjelpe deg gjennom våre språk-program. I noen tilfeller kan det også være nødvendig å ta en engelsk språktest som TOEFL- og IELTS-test.

Vil du vite mer om studier på TAFE Queensland?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om TAFE Queensland? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på TAFE Queensland?

Du kan velge blant et bredt utvalg studieretninger og fag på TAFE Queensland, som varer fra 6-12 måneder, til en rimelig pris. Du også studere internasjonalt anerkjente grader innenfor fag som business, animasjon, spillutvikling, mote, design, event management og fotografi.
TAFE står for Technical and Further Education og belønner studenter med en avansert diplomgrad som tilsvarer nivået like under en norsk bachelor. Herfra er det også enkelt å bli overført til et universitet dersom man ønsker å oppnå en fullstendig bachelorgrad.
Studieåret er delt opp i to semester som starter i februar og juli. Vi anbefaler at du søker så tidlig som mulig.

Hva koster det å studere på TAFE Queensland?

Prisen for å studere på TAFE Queensland avhenger av studieretningen du velger. Ved å kontakte våre studieveiledere kan du få hjelp til å søke støtte, og vi kan fortelle deg hvordan du får finansiert din utdannelse ved TAFE Queensland.

Det er også mulig å ha en studiejobb ved siden av studiene i Australia, som for eksempel på en café eller restaurant. Akkurat som i Norge, bare under solen, ved stranden og på den andre siden av jorden med kenguruer og koalaer som naboer. Det er bare å glede seg!

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få gratis studieveiledning av våre dyktige studieveiledere. De har selv studert i utlandet og hjelper deg gjennom hele prosessen.
Kontakt oss

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte fra lånekassen? Kan du søke studiejobb? Få svarene her.
Finansiering

Utenlandsstipend

Med et utenlandsstipend kan du få dekt opp til 2 år av din utdannelse i utlandet. Les mer her.
Universitetsstipender

Kommende events

Studenthistorie fra TAFE

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...