{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studier på Gold Coast i Australia
Studere på Gold Coast

Studere på Gold Coast

På Gold Coast finner du en 42 km lang sandstrand og byen har ca. 550 000 innbyggere. Området er spesielt kjent for å tiltrekke seg mange turister, og er svært populært blant surfere. Den mest kjente tettstedet er kanskje Surfer's Paradise. Gold Coast kan stolt skilte med 290 soldager i året, og befolkningen tilbringer svært mye tid utendørs og på stranda. Gjennom hele året er det muligheter for å drive med vannscooter, surfing, sykling og fisketurer for å nevne noe. Gold Coast er et svært multikulturelt område, med en stor andel asiatere som har gjort Queensland til sitt nye hjem.

Spør oss om studier på Gold Coast

Hva kan du studere på Gold Coast

  • Study abroad
  • Bachelorgrad eller Mastergrad
  • Summer school (Mai - September)

Vi samarbeider med flere universiteter på Gold Coast:

Klimaet på Gold Coast

Gold Coast og området rundt nyter et behaglig subtropisk klima med varme og fuktige sommerperioder, mens vintrene er tempererte og tørre. Selv om sommrene kan bli veldig varme, er man skånet fra den mye mer intense sommervarmen som en finner i de nordlige, tropiske delene av Queensland. Varmeste måned er januar med snittemperatur på ca. 25 grader, mens juni er den kaldeste måneden med en snittemperatur på ca. 15 grader.

Vil du vite mer om å studere på Gold Coast?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere på Gold Coast i Australia? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Gold Coast

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...