{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Deakin University

Skilt på utsiden av Deakin University
Deakin University Bridge And Park From Above

Studer på Deakin University & hvordan vi hjelper deg dit

Strekk ut en hånd til oss og vi hjelper deg gratis. Din personlige studieveileder hjelper deg me alt det praktiske som finansiering, bosted, stipender og søknaden hvis du har lyst til å studere følgende på Deakin University:

 • ett til to semester (study abroad) med valgfrie fag
 • en bachelorgrad
 • en mastergrad

Deakin University har et bredt spekter av studieprogrammer som for eksempel økonomi og administrasjon, ernæring og kosthold, jus, psykologi, informasjonsteknologi, medier og kreative kunstfag – i tillegg til mange flere. På Deakin finer du også verdens ledende skole innen idrettsvitenskap, der du vil få praktisk læring i førsteklasses idrettsfasiliteter og kan dra nytte av Deakins bransjekontakter.

Deakin University ligger i Melbourne, Australias nest største by. Melbourne er også Australias kulturelle hovedstad og derfor kjent for sitt livlige kulturliv. Våre studieveiledere tilbyr deg gratis studieveiledning og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen fra A-Å.

Campus og Bolig

Deakin University er et av de største universitetene i Australia, men de fire campusene gir deg følelsen av å være en del av et lite samfunn. Du kommer til å oppleve at det er enkelt å finne veien, knytte nye vennskap og delta i ulike campusaktiviteter.

Alle nye studenter blir møtt av studieveiledere som er der for å hjelpe deg med å tilpasse deg det australske livet. Deakins velkomstprogram inkluderer orientering, workshops, sosiale events, studiegrupper og muligheter for å engasjere deg i campuslivet. Du kan også bli med i en av Deakins 100+ sosiale klubber og organisasjoner. Trust us, du kommer ikke ikke til å kjede deg på Deakin University.

Melbourne Burwood Campus

Deakins campus i Melbourne ligger i den østlige forstaden Burwood, ca. 30 minutter fra sentrum av Melbourne. Campus huser omtrent 20 000 studenter og er kjent for sine fine fasiliteter og innovative arkitektur.

Geelong Waurn Ponds Campus

Campus ligger i Geelong Waurn Ponds i den vestlige utkanten av Geelong, 72 kilometer sørvest for Melbourne. Geelong Waurn Ponds Campus ligger i et vakkert, landskapsparkområde og tilbyr omfattende idrettsfasiliteter for aktive studenter. Her finner du rundt 8000 studenter.

Geelong Waterfront Campus

Utforsk Deakins arkitektur- og byggeledelsesprogram med banebrytende forskningsprogrammer og spesialbygde fasiliteter. Du kommer til å kose deg i dette travle samfunnet, nær transport, kafeer, butikker, natur og stranden.

Warnambool Campus

Warnambool Campus ligger i en liten regional by ved bredden av den pittoreske elven Hopkins. I nærheten finner du lokale surfestrender og populære turistattraksjoner. Warnambool er den minste av Deakins campus med kun noen få tusen studenter.

Alle Deakins campus tilbyr boalternativer på campus, enten i møblerte delte leiligheter eller i enkeltrom. Dette anbefales for nye studenter som ønsker å få nye venner og bli kjent med nabolaget. Deakin har også en tjeneste for å finne bolig utenfor campus som kan hjelpe deg med leietagersøknadsskjemaer og å forstå dine rettigheter osv., (hvis du leter etter bolig utenfor campus).

8 Gode grunner til å studere ved Deakin-universitetet

 • Deakins verdensledende forskning og undervisning plasserer dem blant de øverste 1% av universitetene globalt
 • Grossiststipend tilgjengelig for alle europeiske studenter og de tilbyr enda flere stipend for spesifikke studieretninger
 • Melbourne anses som en av de mest beboelige byene i verden, kjent for sitt mangfoldige utvalg av mat, internasjonale festivaler, kaffe, små gater, idrettsarrangementer og en avslappet livsstil
 • Deakin tilbyr et bredt utvalg av boalternativer og kan hjelpe deg med å finne både on-campus og off-campus bolig
 • Du kan bli medlem av over 100 studentklubber og organisasjoner
 • De fleste campus har store treningsanlegg med uendelige muligheter for bevegelse og moro med venner. Perfekt hvis du liker å holde deg aktiv
 • Selv om Australia er et trygt land å være i, tilbyr Deakin 24/7 sikkerhet slik at du alltid føler deg trygg og komfortabel.
 • Deakin University tilbyr sin egen gratis engelskest, slik at du kan unngå å ta TOEFL- eller IELTS-testen hvis du ikke har tilstrekkelige engelsk karakterer fra videregående skole

Hvordan og når du skal søke på Deakin-universitetet

Deakin har et trimestersystem. Dette betyr at du kan starte studiene i enten mars, juli eller november.

Deakin University har kontinuerlig opptak og vi anbefaler deg å ta kontakt med oss så snart du vet at du vurderer å studere ved Deakin. Vi ønsker ikke at du skal gå glipp av noen frister! De nøyaktige opptakskravene varierer avhengig av den spesifikke graden du ønsker å søke på eller om du vil reise på study abroad (1-2 trimestrere). Generelt sett krever Deakin et gjennomsnittlig akademisk prestasjonsnivå og vil vurdere søknaden din i forhold til tidligere og nåværende studier, karakterene dine og fagene du for øyeblikket er registrert på.

I de fleste tilfeller kan Deakin vurdere engelskresultatene fra vitnemålet ditt fra videregående skole. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du ta en standardisert engelskspråktest som TOEFL eller IELTS-testen, eller du kan bruke Deakins egen gratis skriftlige engelskest. Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne ut hva du trenger.

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan jeg studere på Deaking?

 • Study Abroad (1-2 semester på Deakin)
  Som study abroad student ved Deakin University kan du velge blant et bredt spekter av fag fra universitetets fakulteter. Derfor kan du velge å bruke tiden din på Deakin til å spesialisere deg innenfor et bestemt felt eller utvide horisonten din ved å velge en bred rekke ulike kurs.

 • Bachelor
  Du kan velge blant et stort utvalg av bachelorgrader ved Deakin, som spenner fra den klassiske Bachelor i Økonomi og administrasjon til mer spesialiserte grader, som for eksempel Bachelor i oseanografi.

 • Master
  Deakin University byr på et bredt spekter av masterprogram som lar deg spesialisere deg i det feltet som interesserer deg.

Finansiering

Kostnadene ved å studere ved Deakin University varierer avhengig av studienivået ditt og studieretningen din. Våre studieveiledere sender deg gjerne den nøyaktige prisen for ditt studieprogram og kurs, i tillegg til et estimert budsjett for å bo i Melbourne.

Ta kontakt med våre studieveiledere for å motta informasjon om skolepenger, finansieringsmuligheter, muligheter for å søke om deltidsjobb ved siden av studiene, budsjett og svar på alle dine spørsmål.

Les mer om ...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A-Å og svarer på alle spørsmålene dine.
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studiene i utlandet.
Finansiering

Tester

Noen studenter må ta en engelsktest.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...