{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på New York Film Academy (NYFA)

New York Film Academy Filming In The Streets
New York Film Academy Campus Building Nyc

Studere på New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) ble grunnlagt 1992 og har raskt blitt en av USAs fremste filmskoler. Skolens gode omdømme skyldes at undervisningen foregår i små klasser der studentene får tett oppfølging av høyt kvalifiserte lærere og gjesteforelesere, alle med erfaring fra Hollywood og filmbransjen i USA. Her vil du få den praktiske erfaringen du trenger for å bygge en karriere innen filmindustrien.

Book gratis studieveiledning

Hvorfor studere på New York Film Academy?

New York Film Academy (NYFA) er en av USAs fremste skoler for film og skuespill. Her er tempoet høyt og klassene små, og du har alle muligheter til å utvikle deg. Studiene har ingen krav om forkunnskaper, men du må være forberedt på å bruke all tid og energi på studiene dine. På NYFA følger man prinsippet "Learning by doing".

Studerer du på NYFAs campus i New York befinner du deg i filmverdens sentrum. Her finner du en blanding av mennesker, språk, kulturer og mat som ikke finnes noe annet sted. New York tilbyr et perfekt miljø for filmskapere.

NYFA har også et campus i Hollywood, Los Angeles - i selveste Universal Studios. Her er du midt i hjertet av filmindustrien, og ikke minst der hvor solen alltid skinner. Byens fordelaktige vær året rundt var en av grunnene til at filmindustrien flyttet sin virksomhet fra New York til Los Angeles på begynnelsen av 1900-tallet. Som student har du muligheten til å realisere dine prosjekter og få innsikt i hva som må til for å bli regissør, manusforfatter, skuespiller eller produsent.

Opptakskrav

New York Film Academy krever at man minst har generell studiekompetanse. Utover dette varierer opptakskravene fra program til program. I tillegg ønsker NYFA bevis på at du kan finanisere både utdanningen og oppholdet.

Normalt ønsker skolen også at søkere kan demonstrere en genuin interesse for sitt fagfelt. Da all undervisning foregår på engelsk er det fordelaktig med gode engelskkunnskaper.

KILROY er NYFAs offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på New York Film Academy og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å høre mer om studier på NYFA.

Fakta

Antall studenter: 6500
Antall internasjonale studenter: 2600
Akademisk kalender: Studiestart avhenger av hva slags studium du ønsker å ta. Ta kontakt med våre studieveiledere for mer informasjon.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere dersom du har spørsmål. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis.

Spør oss om NYFA

Hva kan jeg studere på NYFA?

NYFA spesialiserer seg på fag og kurs innenfor filmproduksjon, skuespill, musikalteater, foto, redigering, manus, dokumentarfilm, journalistikk, spilldesign og animasjon. Studiene og kursene varierer i varighet og innhold.

Studieprogrammene er satt sammen for å gi deg best mulig praktisk erfaring i ditt studiefelt. Du vil bli oppfordret til å presse deg selv og utnytte dine kreative evner mens du fordyper deg i dine studier. Hvis du ønsker å forfølge en karriere innen film, enten det er foran eller bak kamera, vil New York Film Academy gi deg alle de ferdigheter som trengs for å lykkes.

  • 1 eller 2 års conservatory programs.
  • Bachelor of Arts / Bachelor of Fine Arts (kun ved New York City, Los Angeles og Miami campus)
  • Master of Arts / Master of Fine Arts (kun ved Los Angeles og Miami campus)
  • Associate of Fine Arts (kun ved Los Angeles og Miami campus)
  • Kortere kurs og workshops (1-8 uker)

NYFA har i tillegg til New York, campus i bl.a. Los Angeles. Det gir en god mulighet til å oppleve noe annerledes, få hands-on erfaring og knytte verdifulle kontakter. Dersom du ønsker å ta en hel bachelorgrad eller en mastergrad tilbys dette kun på campus i Los Angeles. Det er derimot mulig å ta første året av bachelorgraden i New York.

Lånekassen støtter kun bachelor og masterprogram, ikke kortere program ved NYFA.

Hvor mye koster det å studere på NYFA?

Studieavgiften på New York Film Academy varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser:

  • Workshops 1-8 uker fra 1713 - 6057 USD
  • Årsstudium fra 14.969 USD per semester 
  • Bachelorgrad fra 13.355 USD per semester 
  • Mastergrad fra 14.969 USD per semester 

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i New York, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...