{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Hawaii

hawaii-edu-honolulu
hawaii-edu-coast

Studere på Hawaii

Honolulu er Hawaiis hovedstad og ligger på den sørøstlige delen av hovedøya Oahu. Oahu har rundt én million innbyggere og kan by på mer enn 100 paradisstrender inkludert verdenskjente Waikiki Beach. Å studere på Hawaii er som å studere i paradis - det kunne ikke ha vært fjernere fra den kalde norske studenttilværelsen!

Spør oss om studier på Hawaii

Studentlivet på Hawaii

Aloha! Dette er et ord du kommer til å høre mye på Hawaii. Ordet betyr både hallo og velkommen, og er derfor en god illustrasjon på den vennlige innstillingen innbyggerne på Hawaii er kjent for. Her er det helt vanlig å prate med ukjente i heiser og på busser. Det er kanskje litt uvant for en nordmann, men det gjør at man virkelig føler seg velkommen. Her er alt lagt til rette for at du skal få en fantastisk studietid.

Hawaii er et herlig sted å studere, spesielt for norske studenter som drømmer om å rømme fra de kalde norske vintrene. På Hawaii ligger nemlig gjennomsnittstemperaturen på 28 behagelige varmegrader året rundt.

Oahu kan by på en perfekt blanding av strandliv og storbyliv. Øyas mange strender er perfekte for surfing, snorkeling og avslapning, mens området rundt Waikiki Beach er kjent for gode shoppingmuligheter, bredt utvalg av restauranter og sitt pulserende natteliv. Honolulu er Hawaiis økonomiske hjerte og det er mange internasjonale selskaper som har kontorer i byen. Midt i blinken for deg som er på utkikk etter et internship!

Hva kan du studere på Hawaii

 • Bachelorgrad 
 • Mastergrad
 • Study abroad (1-2 semestre)
 • Sommerskole

Hawaiis avslappede kultur

Hawaii er en ekte kulturell smeltedigel og har et enormt mangfold av etniske minoriteter. Faktisk har kun ca. 10% av befolkningen etnisk tilhørighet til Hawaii. Resten av befolkningen er en salig blanding av nasjonaliteter, med en overvekt av folk med asiatisk avstamning.

Livsstilen på Hawaii er veldig avslappet og man kan ofte se både studenter og forretningsfolk vandre rundt i de tradisjonelle, blomstrete Hawaiiskjortene. I helgene drar folk på stranden eller ut i parken for å grille med familie og venner. Hawaii er også kjent for sine kulturelle festivaler som trekker både lokalbefolkningen og turister ut i gatene.

7 gratis aktiviteter på Hawaii

Som student er man som regel opptatt av å spare penger. Da er det godt å vite at det finnes en rekke gratis aktiviteter som kan ha glede av på Hawaii:

 1. Gå på fottur til toppen av vulkanen Diamond Head og nyt den spektakulære utsikten over Honolulu og Stillehavet. Selve turen er kort, men bratt, så ta med deg rikelig med vann.
 2. Vær publikum på en av de mange årlige surfekonkurransene på Hawaii. Her kan du se profesjonelle surfere takle ville bølger i kampen om å vise hvem som er best. Nordkysten på Oahu er kjent for sine massive vinterbølger og det arrangeres derfor en rekke spennende konkurranser her i perioden november-februar.
 3. For en rolig kveld: Finn deg en strand, sett deg ned under et palmetre og nyt synet av solen som går ned over Stillehavet.
 4. Stikk ned til Pearl Harbour Visitor Centre for å lære om andre verdenskrig og det beryktede japanske angrepet på Pearl Harbour i 1941. Inngangen er gratis, men kom tidlig så du unngår de største turistmassene.
 5. Ta med deg pensumbøkene dine ned til vakre Kapiolani Park. Det er et perfekt sted å få unnagjort litt lesning samtidig som du nyter et par timer i sola.
 6. Utforsk Honolulus China Town. Her kan du nyte den eksotiske atmosfæren og undre deg over de mange merkelige matrettene som står utsilt i vinduene.
 7. Besøk Honolulus nattmarked. Hver tredje søndag i måneden våkner bydelen Kakaako til live med et livlig nattmarked. Her blandes shopping med livemusikk, mote, kunst og street food.

Klimaet på Hawaii

Hawaii har et tropisk/subtropisk klima med deilig vær året rundt. Kun mindre temperaturforskjeller skiller sommer fra vinter. Gjennomsnittstemperaturen ligger på rundt 25 grader om våren, og rundt 30 grader på sommeren. Det er sjelden det regner eller blåser kraftig, selv om det er noe mer nedbør på den nordlige siden av øya der regnskogen ligger.

Vi hjelper deg med å finne ditt drømmestudie på Hawaii. Vi veileder deg gjennom hele prosessen og kan svare på alle spørsmål du måtte ha.

Vil du vite mer om å studere på Hawaii?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere på Hawaii? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til USA og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hawaii

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...