{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Berkeley College

Studere på Berkeley College
Studere på Berkeley College

Studer på Berkeley College i New York

Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg gjennom hele søkeprosessen. Vi kan også hjelpe deg å sette opp et budsjett, fortelle deg hvor i New York du kan bo, og hvilke fag du kan ta. Vi sørger også for at du har alle viktige dokumenter i orden før du reiser.

Spør oss om Berkeley College

På Berkeley College kan du studere:

  • Semester/Study Abroad
  • Associate Degree
  • Bachelor
  • MBA

På Berkeley College kan norske og svenske studenter overføre opptil et år med studiepoeng fra videregående skole. Det betyr at du kan fullføre en bachelor på tre år i stedet for fire som det er i USA.

Fag og utdannelser på Berkeley College

Berkeley College tilbyr studier innenfor business. Her kan du ta en Bachelor of Business med spesialisering innenfor blant annet business administration, fashion marketing and management, international business, human resource management, non-profit management og entrepreneurship. Studieprorgrammene har fokus på å være næringslivsrettede, og klassene er små. Dette, i tillegg til en fantastisk beliggenhet i hjertet av New York, gjør at studentene stortrives her. Som norsk student har du mulighet til å begynne rett på andre året av en bachelorgrad på Berkeley College.

Akademisk omdømme

Berkeley College ble etablert i 1931 og tilbyr studier som er rettet mot arbeidslivet. De tilbyr praktisk og karrierefokusert undervisning, med internship eller jobbrelaterte oppgaver som en integrert del av studiene.

Hvorfor studere på Berkeley College?

Med beliggenhet mellom 5th Avenue og Madison Avenue burde Berkeley College gi deg den rette inspirasjonen til å studere fashion og marketing. Som student på Berkeley har du New York City som ditt klasserom! På Berkeley College er det små klasser med ca. 15-25 studenter per klasse, noe som gjør at du får individuell oppfølging. Det er en fleksibel timeplan med mulighet til å ta klasser både morgen, ettermiddag og kveld. Muligheten for internship i løpet av graden gir deg en unik mulighet til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring.

Campus på Berkeley College

NYC campus ligger ved 5th avenue og Madison Avenue, tett på Grand Central Station. Du kommer til å befinne deg i umiddelbar nærhet til det rike kulturlivet i New York City, som museer, Broadway-teatre, konserter, balletter, opera, biblioteker og historiske steder. Du kan tilbringe tid i bydeler som Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy og ikke minst parkperlen Central Park. Du finner uendelige shoppingmuligheter og tilbud av fine restauranter, nattklubber, festivaler og arrangementer året rundt i byen som aldri sover. Du vil få en uforglemmelig studieopplevelse!

Bolig i New York

Hvis du søker på Berkeley College gjennom oss får du en rabattkode som gir deg rabatt på studentboliger på Manhattan. Ellers anbefaler vi at du titter på Craigslist for at finne boliger til leie. Berkeley College sitt internasjonale kontor kan også hjelpe deg med nyttige tips til å finne bolig i New York.

Opptakskrav

Berkeley College krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Berkeley College et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Vil du vite mer om studier på Berkeley College?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Berkeley College? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier på Berkeley College og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

 

Hva kan jeg studere på Berkeley College?

På Berkeley College kan du studere:

  • Bachelor: Berkeley College tilbyr fireårige bachelorgrader, hvor det første året er et forberedende år. Berkeley College tilbyr bachelorgrader innenfor business med spesialisering i Business Administration, Fashion Marketing, Management, Finance, og mye mer.
  • Study abroad: Det er også mulig å ha et study abroad-opphold på Berkeley som en del av din norske grad. Du velger fag fra studietilbudet til Berkeley. 
  • MBA

 

Hvor mye koster det å studere på Berkeley College?

Studieavgiften på Berkeley College varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her kan du se veiledende priser for skoleåret 2022/2023:

  • Study Abroad (1-2 semester) fra 13.450 USD per semester 
  • Bachelorgrad fra 26.900 USD per år 

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i New York, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Stipend på Berkeley College
Berkeley College tilbyr flere stipender for internasjonale studenter, og de anbefaler sterkt at du søker på disse. Du må søke om stipend samtidig som du søker på studier.

Antall studenter

9000

Internasjonale studenter

900

Studiestart

Jan, Mai & Sept

Beliggenhet

New York City

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Studenthistorier

Les flere studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...