{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i New York
Studere i New York

Studere i New York

New York City er en av verdens viktigste økonomiske og kulturelle byer. Som student her vil du ha mulighet til å oppdage noe nytt hver dag, og få rikelig med inspirasjon enten du vil studere business på Berkely College, musikk ved Mercy College eller filmstudier på New York Film Academy. New York City er kjent for sine museer, teatre, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner. New York huser alle internasjonale ambassader og FNs hovedkvarter.

Spør oss om studier i New York

Livet i New York

New York blir ofte betegnet som"the city that never sleeps". New York har så mange muligheter og spennende bydeler at det er nok av ting å finne på. Her kan du for eksempel shoppe 24 timer i døgnet, gå på klubb kl 10:00 om morgenen, oppleve kultur i verdensklasse eller besøke alle bydelene og severdighetene. New York består av pulserende bydeler med forskjellige distinkte kvaliteter. Enten du foretrekker Manhattans magnetisme eller Brooklyns yrende uteliv, så finnes det noe for alle og enhver. New York består av fem bydeler: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island.

The Big Apple, som New York også blir kalt, er en stor smeltedigel med mange forskjellige kulturelle og etniske innslag. For mange immigranter var og er New York det første stoppestedet i USA. New York består forøvrig av verdens kanskje mest heterogene befolkning, med de fleste nasjonaliteter representert blant sine innbyggere. Dette synes også svært godt i byens gater, noe som er med på å bidra til den hektiske og levende atmosfæren i byen. Byen har hele 8.5 millioner innbyggere og er USAs største by.

Hva kan du studere i New York

  • Semester/Study Abroad
  • Associate Degree
  • Bachelor
  • MBA
  • 1 eller 2 års conservatory programs
  • Kortere kurs og workshops
  • Sommerskole

Klima

Byen har et temperert klima med lange kalde vintre og lange fuktige somre. Siden New York er en kystby, vil temperaturen om vinteren være noe høyere enn i byer innenlands. Om sommeren kan imidlertid New York være ganske varmt på grunn av luftfuktigheten i området. Den beste tiden på året er enten vår eller høst da temperaturene kan ligge mellom 15-25 grader celsius.

Vil du vite mer om å studere i New York?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i New York? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til USA og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

New York

Studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...