{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Amalie

Amalie er reisespesialist i Oslo

Min nysgjerrighet for andre kulturer har ført til at jeg har reist og bodd i flere land, og nå har en haug med minner og bekjentskap over hele verden. Helt siden jeg var liten har jeg vært med på reiser i inn og utland med alt fra fly, bil, tog, båt og buss. Med en mor som reiselivsjournalist har jeg vært med på diverse turer i inn - og utland både innenfor og utenfor turistløypene.

Min første tur utenfor Europa gikk til Kenya med mormor og mor. Vi skulle på safari og for en ti år gammel jente satte denne reisen virkelig spor. Jeg husker fortsatt spenningen av å lande i et helt nytt kontinent, hvor folk snakket et fremmed språk, med en helt annen kultur og ikke minst hvor varmt og fuktig det var. Å være på safari var helt magisk: soloppgangene, sove i telt, se den vakre naturen og ikke minst spenningen av å høre og se dyrene i deres naturlige habitat. Maten var og en helt ny kulinarisk opplevelse, jeg fikk smake på kengerukjøtt, slange, krokodille og strutseboller. Alle sansene var skjerpet og jeg var ekstra våken. Det å oppleve så mye nytt, skapte trangen etter å oppleve enda mer og har ført til at jeg har vært på interrail i Europa, vært utvekslingsstudent på New Zealand, jobbet som frivillig i Sør-Afrika med hvithai, barn og med nesehorn, hatt internship i Colombia, reist i Mellom Amerika, backpacket i Sør-Amerika, USA, Australia og Marocco.

Når jeg ikke reiser, planlegger jeg neste tur enten for meg selv eller for kjente . Jeg elsker å gjøre research på beste og rimeligste måte å komme seg rundt på. Jeg er derfor superklar for å bidra til at du får realisert DIN reisedrøm.

Hvilket land skiller seg ut som storfavoritt?

Hvis jeg kun kan velge et land, må det bli Colombia. Jeg har et unikt forhold til dette landet da det var her jeg jobbet som intern, bodde i en vertsfamilie og lærte meg spansk. Jeg har hatt mange turer både med fly, bil og buss og vil si jeg føler meg veldig hjemme her. Bare det å fly inn til Bogotá og komme ut av flyplassen er en opplevelse i seg selv. Taxisjåfører står ventende og salsa høres overalt. Menneskene er glade og inkluderende. Så mye god mat og frukt og ikke minst, for et varierende og vakkert land. Colombia har alt: rik historie, kunst, carribean med kritthvite strender, kaffeområder som er så vakre og grønne, store byer, mote, og ikke minst salsa, god mat og kaffe.

Hvor går neste reise?

Det er så mange land jeg drømmer å reise til. Jeg skulle backpacke i Asia etter endt bachelor, men på grunn av pandemien ble det aldri noe av. Derfor står Asia høyt på listen, men jeg drømmer og om å oppleve mer av Afrika, spesielt Namibia og Madagaskar.

"Travel keeps the mind active"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...