{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Amanda Staff TRA

Amanda er reisespesialist i Oslo

Hva er vel ikke bedre enn å reise til et sted du aldri har vært før? Der hvor skjulte perler, bortgjemte strender eller nye utsikter kan gjemme seg bak hvert hjørne. Uvitenheten om hva som egentlig møter deg når du trår ut av flyplassen; de nye lydene, luktene, menneskene - ja listen er lang. Og dette er noe av det beste jeg vet med å reise - nettopp det å utforske det ukjente!

Mine tidligere reiser

Sommeren 2017 ble starten på mine store reiser utenfor Europa. Denne sommeren reiste jeg på backpacking i 2 måneder – turen startet i Bangkok hvor vi videre reiste med både buss og tog gjennom Kambodsja og Vietnam. Jeg husker mitt første møte med Asia svært godt, hvor jeg ble vitne til kultur, tradisjoner og matretter jeg aldri før hadde vært vitne til. Turen fortsatte langs østkysten i Australia hvor vi i en periode av oppholdet leide oss campervan. Her ble vi møtt av spennende storbyliv, flott natur og nydelige sandstrender. Vi fikk også kjent på adrenalinet da vi bestemte oss for å hoppe i fallskjerm for første gang! Reisen ble avsluttet på Fiji, og her ble vi godt kjent med utrykket ”island-time”: her nytter det ikke å ha dårlig tid!

Etter denne turen ble jeg bitt av reisebasillen og jeg kjente virkelig på trangen til å reise langt vekk for å oppdage det ukjente. Siden den gang har jeg blant annet studert to semestre på Hawaii Pacific University på øyen Oahu på Hawaii. I løpet av tiden min her fikk jeg også muligheten til å besøke de andre øyene; Big Island, Kauai og Maui – hver av øyene er enestående på hver sin måte! Etter to semestre på Hawaii følte jeg meg fremdeles ikke klar for Norge – turen gikk derfor videre til Bali. Her startet jeg utdannelsen min som personlig trener, som jeg til min store sorg måtte fullføre i Norge på grunn av Covid. Jeg følte derfor at jeg hadde noe uoppgjort med Bali, så dette var et sted jeg lengtet etter å reise tilbake til! Og det var nettopp det jeg gjorde; høsten 2022 dro jeg tilbake hit og jobbet, og dette er en av mine beste valg i livet. Indonesia er virkelig et paradis, tenk at jeg kunne kalle Bali for hjemmet mitt i 4 måneder!

Hva er neste destinasjon på bucketlisten din?

Afrika er uten tvil neste kontinent på listen. Jeg drømmer om å se løver og elefanter i sitt rette element på savannen, observere Victoria Falls fra fugleperspektiv, ake nedover sanddyner i ørkenen og å oppleve det mangfoldige dyrelivet under vann. Afrika - I’m coming for you!

Hvor liker du best å reise?

Det er ingen hemmelighet at jeg som regel går for destinasjoner ved havet – det var en avgjørende faktor i valget mitt om å flytte til både Hawaii og Bali. Havet facinerer meg og gir meg en indre ro, og det er ingenting som slår lyden av bølger eller følelsen av å flyte rundt i det åpne hav. Lidenskapen min for livet under havoverflaten startet for fullt da jeg bodde på Hawaii, og etter hvert som havet ble en såpass stor del av hverdagen utviklet det seg til en drøm om å få tatt dykkerkurs. I tiden min på Bali gikk denne drømmen endelig i oppfyllelse, hvor jeg fikk fullført både PADI og advance kurset i løpet av tiden jeg bodde der. Dette er uten tvil noe av det mest surrealistiske jeg har gjort! Det er virkelig en helt annen verden å kunne puste under vann hvor man får muligheten til å svømme side om side med skilpadder og manta rays!

 

«People forget years and remember moments»

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...